dilluns, 27 d’abril de 2015

VENTRE DE PORC A L’ALLET




Després de preparar, la coca amb carn de perol i llagostins, em va sobrar un tros de ventre de porc, i el vaig preparar com el feien a casa els pares.

Un plat que m’agrada molt, però feia molts anys que no el menjava. La meva sorpresa és que al Miquel li va agradar.

INGREDIENTS 

Ventre de porc
2 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

El ventre de porc ja el venen bullit.

Tallem el ventre a trossos no massa grossos.

A una paella amb una mica d’oli, enrossim una mica els alls laminats, posem el ventre tallat, espolsem amb una mica de pebre, sufragui’m fins que comença a daurar-se, i ja el tindrem llest.

Ens farà falta una bona llesca de pa.


3 comentaris:


  1. Sión i Miquel; Tranquils que si voleu, el pa el poso jo...
    Un bon plat fet amb pocs ingredients i d'un gust espectacular¡¡
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina

  2. Sión i Miquel; Tranquils que si voleu, el pa el poso jo...
    Un bon plat fet amb pocs ingredients i d'un gust espectacular¡¡
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  3. Molt es gracies per la teva visita. Espectacular m'has encantar la teva recepta.T'animo a fer una ullada al meu post d'aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina