dilluns, 25 de maig de 2015

PICANTONS ACOMPANYATS DE VERDURETES I BOLETS





INGREDIENTS

2 pollastrets picantons
Tomàquets xerri
1 pastanaga
2 patates
Bolets
½ llimona
1 rama de farigola
½  copa de xerès sec
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Netegem els picantons per fora i per dintre. Salpebrem per tot arreu, introduïm un tros de llimona i un trosset de la branca de farigola.

Esbaldim i assequem els tomàquets. Pelem i trossegem la pastanaga i les patates. Saltegem els bolets, aquests els tenia al congelador, de la passada temporada.

Preescalfem el forn a 240º C, pintem amb oli els picantons, els posem a una safata i els portem al forn, deixem coure 10 minuts.

Passat el temps, abaixem el forn a 200º C, afegim les verdures que ja tindrem salpebrades, el xeres, la resta de farigola i un bon raig d’oli. Deixem coure una mitja hora, o bé fins que el tinguem al nostre gust.

Servim el pollastret acompanyat de les verdures, les patates i els bolets, salsegem.


3 comentaris:

  1. Em sembla que en necessitaria un tot de sencer per mi sola! Petonarros!

    ResponElimina
  2. Aquest plat es per persona, sembla més gros del que és realment, tranqui-la jo me’l vaig menjar tot sense
    Petons

    ResponElimina