PICANTONS ACOMPANYATS DE VERDURETES I BOLETS





INGREDIENTS

2 pollastrets picantons
Tomàquets xerri
1 pastanaga
2 patates
Bolets
½ llimona
1 rama de farigola
½  copa de xerès sec
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Netegem els picantons per fora i per dintre. Salpebrem per tot arreu, introduïm un tros de llimona i un trosset de la branca de farigola.

Esbaldim i assequem els tomàquets. Pelem i trossegem la pastanaga i les patates. Saltegem els bolets, aquests els tenia al congelador, de la passada temporada.

Preescalfem el forn a 240º C, pintem amb oli els picantons, els posem a una safata i els portem al forn, deixem coure 10 minuts.

Passat el temps, abaixem el forn a 200º C, afegim les verdures que ja tindrem salpebrades, el xeres, la resta de farigola i un bon raig d’oli. Deixem coure una mitja hora, o bé fins que el tinguem al nostre gust.

Servim el pollastret acompanyat de les verdures, les patates i els bolets, salsegem.


Comentaris

  1. Em sembla que en necessitaria un tot de sencer per mi sola! Petonarros!

    ResponElimina
  2. Aquest plat es per persona, sembla més gros del que és realment, tranqui-la jo me’l vaig menjar tot sense
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars