dilluns, 11 de maig de 2015

TRENA DE CABELL D’ ÀNGEL




INGREDIENTS

1 làmina de pasta de full
Cabell d’àngel
1 ou
Sèsam
Almívar TPT

Estenem la pasta de full sobre el marbre, i la dividim imaginàriament, en tres parts.

Tallem tires paral·leles d’1,5 cm a les dues parts laterals.

Escampem el cabell d’àngel sobre la part central.

Tanquem les tires alternant-les sobre la part central, per fer-ne la trena.

Pintem amb ou batut i escampem el sèsam per sobre.

La portem al forn que ja tindrem preescalfat a 190º, deixem coure uns 30 minuts, o fins que la tinguem al nostre gust.

Mentrestant preparem l’almívar tant per tant d’aigua com de sucre.

Quan ja el tinguem al nostre gust, en treure’l del forn, el pintem amb l’almívar.

Aquesta recepta la vaig veure al blog, La cuina de casa, de la Gemma


2 comentaris:

  1. Mmmmm que bona! Aquesta trena no falla mai, sigui del que sigui! ;)
    Anna

    ResponElimina
  2. Ostres, quan veig una cosa d'aquestes sempre penso en un esmorzar d'aniversari, d'aquells que es porten a la feina, se'n gaudeix en companyia i a sobre et feliciten ;)
    M'encanta!!

    Petons!!
    Cuina d'emergencia

    ResponElimina