dilluns, 4 de maig de 2015

TATAKI DE SALMÓ FUMAT






Aquesta recepta la vaig veure preparar al xef Pep Nogué, a la seva secció del programa Divendres de TV3.
Com que me’n quedava una trosset del que gairebé sempre tinc preparat a la nevera vaig provar de fer-lo.
Queda molt bo, tot i que és una altra manera de menjar el salmó fumat.

INGREDIENTS

Un tros de salmó marinat i fumat
Anet triturat
Sèsam

La recepta per preparar el salmó marinat i fumat la trobareu aquí.

Traiem el salmó de l’oli on el conservem, tallem el tros que vulguem i l’arrebossem amb el sèsam.

El posem al plat on el servirem i amb un ganivet, tallem els talls, deixant-los al mateix lloc, una mica esbiaixats. Espolsem amb l’anet.  


3 comentaris:

  1. bona recepta! senzilla i fresqueta! petons

    ResponElimina
  2. Fàcil i bona, què més demanar? el gustet del sèsam hi va molt bé!

    ResponElimina