QUICHE D’ESPINACS



INGREDIENTS

1 làmina de massa brisa
300 g de fulles d’espinacs
100 g de bacó fumat
Pinyons al gust
Panses sense pinyol
3 ous
200 ml de crema de llet de 35%
100 g de formatge ratllat
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt

Netegem les fulles d’espinacs, les reservem a una escorredora.

Passats uns moments les posem a una paella amb unes gotes d’oli, a foc mitja, fins que deixin anar la seva aigua, les tornem a l’escorredora. Amb una tisora les tallem a trossets, agafant-les totes juntes amb la mà, és molt fàcil i a la vegada perdran la poca aigua que els pugui quedar..

Mentrestant, tallem el bacó a tallets prims. Reservem

Quan tinguem els espinacs escorreguts, els tornem a posa a la paella amb el bacó, els pinyons i les panses que hem posat en remull una estona abans, donem unes voltes perquè s’integrin molt bé tots els ingredients.

En un bol posem els ous i els deixatem, quan els tinguem, hi afegim la crema de llet, salpebrem i remenem bé, hi aboquem el preparat d’espinacs, bacó, els pinyons, les panses i la meitat del formatge, remenem tot el conjunt.

Amb massa brisa, folrem el motllo per coure’l, tallarem els trossos que sobresurtin.

Aboquem la barreja que tenim preparada, escampem per sobre la resta del formatge ratllat. Portem al forn que ja tindrem preescalfat a 190º C, deixem coure uns vint-i-cinc minuts, o fins que el tinguem al nostre gust.


Comentaris

  1. Les Quiche són molt versàtils, oi? Les pots menjar a tota hora, fredes, calentes,... són un món ben interessant i amb espinacs, pinyons i cansalada: la que a mi més m'agrada!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com molt bé dius son molt versàtils, sempre van bé i accepten tots els ingredients possibles!!
      Petons

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars