dilluns, 6 de juny de 2016

CARPACCIO DE CAP DE VEDELLA





INGREDIENTS

300 g de cap de vedella
1 ceba
½ pebrot vermell
½ pebrot verd
Sal
Pebre blanc
Oli d’oliva

Aquesta recepta és molt fàcil de preparar, ja que el cap de vedella el venen bullit, doncs només hem de preparar el marinat.

Quan comprem el cap de vedella demanem-la en un tros. La tallem a la màquina de tallar embotits, el més fi que puguem per fer-ne el carpaccio.

L’anem posant a una safata per servir, espolsem amb una mica de sal i de pebre blanc, m’entres preparem les verdures per la marinada.

Tallem ben petits, la ceba i els pebrots vermell i verd, els posem a un bol, amanim amb un polsim de sal i de pebre blanc, i un bon raig d’oli d’oliva. Deixem reposar una estoneta.

Passat el temps, escampem la marinada per sobre el carpaccio, deixem reposar una mica mentre acabem de preparar la resta de l’àpat.


4 comentaris:

  1. m'encanten els carpaccios de carn. aquest no l'he tastat però els de peu de porc es un dels meus preferits...petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja en som dues Roser, si t’agrada el de peus de porc, aquest per mi el supera. Si el proves ja em diràs.
      Petons

      Elimina
  2. Ostras Sion esto hay que probarlo pinta muy bien.
    Una abraçada

    ResponElimina