dilluns, 20 de juny de 2016

GIGLIS DE 4 COLORS



INGREDIENTS

250 g de giglis de 4 colors
150 g de carn picada de vedella
100 g de carn picada de porc
1 ceba
2 tomàquets madurs grossos
1 culleradeta petita de sucre
Oli d’oliva
1 cullerada d’orenga en pols
Sal
Pebre negre
Formatge ratllat

Posem oli a una cassola, sufragui’m la ceba tallada petita, quan comença a transparentar posem, els tomàquets ratllats, afegim un polsim de sal, i el sucre que farà que ens perdi l’acidesa del tomàquet, deixem confitar.

Passats uns deu minuts, afegim a la salsa la carn picada, que tindrem salpebrada. Remenem bé perquè s’integri amb la salsa, afegim l’orenga en pols i deixem coure uns altres deu minuts. Reservem

Mentrestant courem els giglis, com ens indiqui el fabricant, o com tinguem costum de fer-ho.

Quan els tinguem cuits, els escorrem i els aboquem a la cassola que hi tenim la salsa amb la carn. Donem unes voltes i deixem uns instants perquè ens quedi el conjunt ben amalgamat.

Emplatem, espolsem formatge ratllat per sobre i cap a taula.


1 comentari:

  1. Giglis? no els havia vist mai abans! m'agrada la pasta amb forma rara! apuntat! petons

    ResponElimina