dijous, 30 de juny de 2016

CARPACCIO DE PINYA





INGREDIENTS

1 pinya natural
½ vas d’anís al nostre gust
3 cullerades de sucre
Gelat al nostre gust
Pinyons torrats

Pelem la pinya, traiem tots els ulls que queden, amb la punta del ganivet.

Tallem-la a talls prims, és molt fàcil si tenim màquina de talla els embotits, si no és el cas, amb un ganivet prim també va bé.

Posem tots els talls a una plata fonda, així com el suc que ha anat deixant. Reservem

A una paella posem el sucre i l’anís, la portem al foc al mínim, perquè es desfaci el sucre i quedin ben integrats els dos ingredients. Deixem refredar.

Un cop tinguem l’almívar de licor fred, l’aboquem sobre la pinya que tenim reservada,  i la deixem macerar fins al moment de servir.

Posem els pinyons a una paella amb una gota d’oli, els anem sacsejant fins que comencin a enrossir.

Per servir posem dos talls de pinya al plat, un tall del gelat a sobre, escampem uns quants pinyons i una cullerada del suc de la maceració.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada