dimarts, 28 de juny de 2016

CUIXES DE POLLASTRE A LES DUES MOSTASSES





Aquesta recepta la vaig veure al blog Lasrecetas de Manu, amb va crida molt l’atenció la recepta i la vaig preparar una mica tunejada però amb un resultat exquisit, la recomano.

INGREDIENTS

8 cuixes de pollastre
Pebre negre
1 cullerada de farina
Oli d’oliva
1 taronja tallada a rodanxes

PER L’ADOB

1 dent d’all, aixafat
1 cullerada de mostassa de Dijon
1 cullerada de mostassa a l’antiga
3 cullerades de salsa de soja
½ got de suc de taronja
½ got de vi blanc
1 culleradeta d’herbes de Provença

Barregem molt bé tots els ingredients de l’adob, a un bol posem les cuixetes de pollastre  i untem molt bé per tots costats. Reservem a la nevera durant tota la nit.

L’endemà, posem el pollastre amb la salsa de l’adob a una safata pel forn, empolsinem amb pebre, no posem sal perquè amb la que porta la soja ja en te prou.

Portem la safata al forn que ja el tenim escalfar a 180º, deixem coure uns trenta minuts. Passat el temps el traiem, anem col·locant les rodanxes de taronja entre el pollastre. Tornem al forn i el deixem coure fins que el tinguem al nostre gust.

Quan el tinguem al punt traiem la safata del forn. Retirem el pollastre i les rodanxes de taronja. Reservem calent.

Barregem la farina amb l’aigua, procurant que no quedin grumolls i l’afegim a la salsa que tenim a la safata del forn. Barregem molt bé i deixem coure, perquè redueixi una mica la salsa. Tornem a posar el pollastre i ja podem servir. 


8 comentaris:

  1. Has fet un plat....mmmmmm....deliciós!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Jo la vaig tunejar fent-la amb ànec. Boníssima també!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. La teva amb l’ànec, la tinc reservada per preparar-la per les festes de Nadal, Mª Gloria
      Petons

      Elimina
  4. Estic molt contenta que os haigi agradat aquest plat. Realment aquest pollastre es bonisim. A casa le fet moltes vegades.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va quedar boníssim, no serà pas l’ultima vegada que el prepararé, Manu!!
      Petons

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina