dilluns, 19 de setembre de 2016

ENROTLLATS DE COGOMBRE




INGREDIENTS

3 cogombres
1 terrina de crema de formatge
Cibulet
Salmó fumat
Sal
Oli d’oliva

Netegem els cogombres, sense pelar-los, amb la mandolina en fem unes llesques finetes de punta a punta. Reservem els primes i últims talls, per fer-ne uns encenalls per acabar el plat.

Barregem la crema de formatge amb el cibulet tallat petit. Els talls de salmó els farcim amb la barreja, enrotllem i els tallem a la mida de l’alçada dels talls de cogombre.

Sobre el marbre posem una llesca de cogombre, a sobre un rotllet de salmó amb el formatge, enrotllem el conjunt i el subjectem amb un escuradents, el posem al plat de servir. Seguirem els mateixos passos amb tots els talls.

Pels costats escampem els encenalls que ja tindrem amanits al nostre gust.


6 comentaris:


  1. Sión i Miquel; Uns bons aperitius, encara que com a primers també poden quedar molt i molt bé, veritat?
    Sense volguer -millor dit, sense saber-ho- hem fet servir els cogombres per els respectius blogs nostres.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que com a primer també poden quedar molt bé!!!
      També és casualitat que en dues entrades gairebé seguides hàgim coincidit amb el producte principal!!
      Una abraçada

      Elimina
  2. ostres em sembla un apertitiu super fàcil i bonissim!! jo no sóc massa fan del cogombre, però crec que substituint-ho per carbassó quedaria prou bé oi? petonss

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt fàcil i bo, amb el carbassó pot quedar igual de bé i bo!!!
      Petons

      Elimina
  3. Uns rotllets preciosos i....molt originals!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina