dijous, 22 de setembre de 2016

BUND CAKE DE TARONJA XOCOLATA





INGREDIENTS

 3 ous
 200 g de sucre
 200 cc de llet
 100 cc d’oli d’oliva
 200 g de farina
 1 sobre de llevat
 Ratlladura de pell de 1 taronja
 El suc de la taronja
 50 g de perletes de xocolata

 PER LA COBERTURA DE XOCOLATA

1 rajola de xocolata amb llet Nestlé postres
½ tasseta de llet
1 nou de mantega
Sucre daurat

A un bol posarem els ous amb el sucre, batrem molt bé fins que ens quedi una barreja escumosa. Seguidament afegim l’oli, i la llet tornem a barrejar perquè s’incorporin bé.

En aquest punt aboquem la farina i el llevat que tenim tamisats, tornem a barrejar.

Ara ja podem posar-hi la raspadura de pell de la taronja, el seu suc i les perletes de xocolata, tornem a remenar perquè ens quedin tots els ingredients molt ben amalgamats.

Aboquem la barreja al motlle per coure’l i cap al forn que ja tindrem escalfat a 180º, deixem coure uns quaranta minuts o fins que estigui al nostre gust. (Podem punxant-lo amb una broqueta per assegurar-nos que el tenim cuit).

Mentre se’ns refreda el pastis aprofitem per preparar la cobertura de xocolata, posem una cassola amb aigua a escalfar, sense que arribi a bullir, mentrestant posem la xocolata trossejada, la llet i la mantega a un cassó i el posem dins la cassola per desfer la barreja al bany Maria, anirem remenat fins que comproven que ja la tenim al punt.

Aboquem la xocolata per sobre del pastis i l’empolsinem amb el sucre daurat.


3 comentaris: