dijous, 29 de setembre de 2016

GELAT DE VINAGRE DE MÒDENA






INGREDIENTS

3 ous
6 cullerades soperes de sucre
1 cullerada sopera de vinagre de Mòdena
250 ml. de crema de llet de 35º
½ culleradeta de les de cafè d’estabilitzant per gelats

A un bol posarem els rovells d’ou, el sucre i batrem fins que ens quedin esponjosos i amb un color blanquinós. Reservem

Muntem les clares a punt de neu, com tinguem costum de fer-ho. Quan les tinguem, les barregem amb molta cura a la preparació anterior.

Muntem la nata amb l’estabilitzant i l’afegim molt a poc a poc a la crema que tenim preparada, amb moviments molt suaus.

Deixem reposar a la nevera, tapat, durant un parell d’hores.
Passat el temps preparem la geladora, traiem la cubeta que ja tindrem al congelador des del dia abans, muntem la part interior, aboquem el preparat i la posem amb marxa, deixem uns 45 minuts i ja el tindrem llest.

Si no ens l’hem de menjar de seguida, el podem guardar al congelador, traient-li la tapa, però protegint-lo amb paper film.


2 comentaris:

  1. A tenir-lo en compte...un aperitiu que vaig tastar amb gelat de vinagre, a veure que et sembla.
    En una cullereta, una boleta de gelat, una escopinya, un pols de pebre vermell de la vera i unes gotes d'oli...és es-pec-ta-cu-lar
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. M Gloria queda anotat, la propera vegada que en faci, provaré això, pinta molt i molt bé.
      Gracies per compartir.
      Una abraçada

      Elimina