dilluns, 20 de març de 2017

BACALLÀ AMB PANSES I PINYONS




INGREDIENTS

800 g de llom de bacallà dessalat
2 cebes
2 tomàquets madurs
70 g de panses
70 g de pinyons
Ametlles torrades
1 llesca de pa
2 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Aigua

Posem una cassola al foc amb un bon raig d’oli. Fregim-hi la llesca de pa i reservem-la.

Enfarinem els lloms de bacallà i els fregim amb l’oli que ens ha quedat, deixem que quedin ben rossos. Reservem-los.

A la mateixa cassola, afegim una mica més d’oli, si fes falta, comencen a sofregit la seva que tenim triturada ben fina.

A mitja cocció afegim el tomàquet també triturat ben fi, deixem coure, fins que tinguem el sofregit ben cuit.

En aquest punt afegim-hi, les panses, els pinyons i un parell de collerons d’aigua. Deixem-ho coure uns cinc minuts.

Passat el temps afegim el bacallà a la cassola i que continuí la cocció uns deu minuts més.

Mentrestant preparem la picada amb els alls, les ametlles i la llesca de pa. Deixatem-la bé i l’afegim a la cassola.

Sacsegem la cassola perquè s’incorpori bé la picada, deixem coure uns dos minuts més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada