divendres, 31 de març de 2017

PATÉ DE BOLETS AMB PERNIL IBÈRIC




INGREDIENTS

250 g de xampinyons
1 ceba tendre
Crema de llet de 35º
3 cullerades de mantega
Torrades fines de pa
100 g de virostes de pernil Ibèric
Sal
Pebre negre

Tallem petita la ceba, la posem a una paella amb la mantega fins que la tinguem transparenta. En aquest punt i posem els xampinyons que tindrem nets i trossejats.

Els deixem coure a foc molt suau durant uns deu minuts, salpebrem, remenem i els posem al got de la batedora, un raig de crema de llet, unes virostes de pernil tallades petites i triturem.

És important tenir-lo a la nevera unes hores.

Per servir, posem el paté sobre les torradetes de pa i una virosta de pernil.




4 comentaris:

  1. Quina tapeta més bona! Amb una cervesa.....mmmmmm!
    Bon cap de setmana,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant acompanyat amb una cervesa...mmmmmm
      Bon cap de setmana
      Petons

      Elimina

  2. Sión i Miquel; Quina sensació poder menjar aquesta delícia tan i tan bona... i a més es fàcil de fer, quin plat més agraït, deliciós.
    Que tingueu un bon somriure tota la setmana Miquel i Sión¡¡ ;O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Facil molt bo i agrait. tens molta rao Josep!!
      Una abraçada

      Elimina