dimecres, 8 de març de 2017

ESPINACS AMB ROCS DE BACALLÀ





INGREDIENTS

1 manat d’espinacs
250 g de bacallà dessalat
1 clara d’ou
Fècula de blat (Maizena)
Oli d’oliva
Sal

Netegem els espinacs, separem les fulles grosses i reservem. 

Netegem els brots i fulles petites, reservem per amanir-les al moment de servir.

Les fulles grosses les fregim amb abundant oli, fins que ens quedin cruixents, les deixem sobre paper absorbent (anem amb conta, per que espeteguen molt).

Posem a la plata per servir, les fulles d’espinacs fregides, a sobre les fulles petites i els brots ja amanits.

Tallem el bacallà a tacós de 3 x 3 cms. Deixatem la clara d’ou, hi posem els tacós de bacallà i arrebossem amb la Maizena.

Fregim immediatament amb oli ben calent. Quan els tinguem cuits els anem escampant per sobre l’amanida.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada