AMANIDA DE CRÉIXENS, TARONJA I GAMBES





INGREDIENTS

1 paquet de créixens
1 taronja
1 ceba tendra
150 g de gambes
1 cullerada de vinagre
Un rajolí de conyac
Oli d’oliva
Sal
Pebre negra

A una paella amb oli fregim les gambes. Les flamegem amb el conyac, les pelem i reservem.

Les pells, els caps i la resta del suc del flamejat o passem pel colador xines.

El suc que ens queda el lliguem amb la cullerada de vinagre, remenem uns instants fins que tinguem una salsa lligada. Reservem

Tallem a trossos la meitat de les gambes i la resta les reservem senceres.

Tallem la ceba tendra a rodanxes fines i reservem.

Esbaldim els créixens i els posem a la safata per servir. A sobre hi posem les rodanxes de la ceba, amanim amb sal i un raig d’oli, escampem les gambes tallades a trossos.

Afegim per sobre els grills de taronja que tenim sense la pell blanca, acabem amb les gambes senceres.

Amanim amb la salsa que tenim preparada i servim.



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars