dimecres, 19 d’abril de 2017

BACALLÀ AMB SALSA DE PEBROTS DEL PIQUILLO





INGREDIENTS

2 talls de bacallà d’uns 200 c/u
3 tomàquets madurs per salsa
3 pebrots del piquillo
2 patates
1 ceba tendra
Oli d’oliva
Sal
Un polsim de sucre (per la salsa de tomàquet)
Pebre negre

Preparem la salsa de tomàquet com tinguem costum de fer-la. Traiem els pebrots del piquillo del seu suc, els tallem a trossets al nostre gust i els barregem a la salsa de tomàquet. Reservem

Pelem les patates, rentem i tallem molt fines per fer-les com a patates palla. Les posem a un bol amb aigua freda. Passats uns instants, les fregim amb abundant oli, fins que les   tinguem ben daurades, en aquest moment, les retirem de l’oli, espolsem amb sal i reservem.                                                                                            

Podem aprofitar aquesta paella amb oli per fregir el bacallà. L’enfarinem molt suaument, quan tornem a tenir l’oli ben calent fregim el bacallà primer per la pell, quan la tinguem ben daurada, el girem amb molt de compte i que enrosseixi de l’altre costat.
Reservem en calent.

Mentrestant netegem la ceba tendra, la part més blanca la tallem a rodelles fines, amanim i reservem.

Escalfem el conjunt del tomàquet i pebrots durant uns minuts.

Per servir, al plat fem un llit amb la salsa de tomàquet i pebrots, a sobre posem el bacallà, acabem el plat amb les patates palla i les rodelles de ceba.



4 comentaris:

  1. El bacallà m'agrada de totes maneres! Aquesta salseta és un gran temptació!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. També m’agrada de totes maneres el bacallà però amb aquesta salseta es una delícia!!
      Petons

      Elimina
  2. Senzillament espectacular... com ens encanta el bacallá a casa!!!
    Petons!! i Bon profit!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si agrada el bacallà amb aquesta salseta es espectacular!!!
      Una abraçada

      Elimina