GAMBES AMB DIP DE MANGO




INGREDIENTS

4 gambes
1 cullerada sopera de gingebre ratllat
1 bitxo de Caiena petit
El suc de ½ llima
Ratlladura de pell de la llima 
1 gra d’all
3 cullerades d’oli d’oliva

INGREDIENTS PEL DIP

½ mango
1 ceba tendra petita
1 cullerada sopera de salsa de soja
Sal

A un bol petit posem el gingebre ratllat, el suc i la ratlladura de la llima, l’all premsat, el bitxo i l’oli d’oliva, remenem molt bé. Posem-hi les gambes que ja tindrem pelades a marinar, deixem-les-hi mínim durant una hora.

Per el dip, pelem el mango, en triturem la meitat amb la ceba tendra, un petit polsim de sal i la salsa de soja. Reservem a la nevera fins a l’hora de servir.

Daurem les gambes a una paella amb una cullerada de la maceració, fins que agafin color, les enfilen amb una broqueta i les posem sobre el dip de mango que tenim als gots per servir.

Font de la recepta el blog de la Sonia de l’Exquisit, adaptada al meu gust.



Comentaris


  1. Sión i Miquel; Una molt bona combinació aquesta i també refrescant ¡¡
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Entrades populars