divendres, 21 d’abril de 2017

PERNIL D’ÀNEC AMB MINI FLAMS DE TOMÀQUET






INGREDIENTS

2 tomàquets madurs
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
2 fulles de gelatina
Pernil d’ànec
Llesquetes de pa

A casa de pernil d’ànec gairebé sempre en tenim un de preparat. Un cop el tenim al punt de menjar, si no ens l’hem de menjar tot de seguida, podem congelar-ne la meitat, quan el descongelem queda perfecta. (La recepta per preparar-lo la trobareu aquí)

Pels flamets de tomàquet, escaldem els tomàquets per poder-los pelar fàcilment, els traiem la grana, els posem al got de la batedora amb un polsim de sal i de pebre blanc, triturem que ens quedin ben fins.

Escalfem la meitat del tomàquet, quan sigui ben calent hi afegim la gelatina que ja l’hem posat rehidratar amb aigua freda, barregem fins que la tinguem ben incorporada. Afegim l’altra meitat de tomàquet, barregem molt bé. L’aboquem als motlles i portem a la nevera.

És important fer-ho el dia abans de menjar-nos-ho. Si en fem bastants, els podem congelar, quan els hàgim de menjar els traiem del motlle i els deixem descongelar, queden com acabats de fer.

Per servir, posem una llesqueta de pa, un tall de pernil d’ànec i el flamet de tomàquet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada