divendres, 19 de maig de 2017

TIMBAL DE PEBROTS DEL PIQUILLO





INGREDIENTS

6 pebrots del piquillo
1 llauna de tonyina amb oli
4 anxoves amb sal
Perles de vinagre de Mòdena
Amanida de créixens i rúcola
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc

Tallem els pebrots del piquillo a tires un cop escorreguts del seu suc, salpebrem i reservem.

Traiem la tonyina del seu oli i la posem a una escorredora perquè perdi part del seu oli. Reservem

Netegem les anxoves i les posem a marinar amb oli. Reservem

A un plat posem els créixens i la rúcola, les amanim i reservem

Al plat per servir, preparem el timbal, a un cercle d’emplatar rodo, posem un pis de tires de pebrot del piquillo, un altre de tonyina, seguim amb pebrot, un altre de tonyina i acabem amb pebrot. Coronem amb un filet d’anxova i unes perles de vinagre de Mòdena.

Posarem l’amanida pels voltants del timbal. Ja podem servir-la.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada