CALAMARS AMB GAMBES I ROVELLONS
500 g de calamars
8 gambes
200 g de rovellons petits
1 ceba mitjana
1 got de cervesa
Oli d’oliva
Sal
Aigua
Netegem bé els calamars (reservem les potes
per una altra preparació) els tallem a rodelles. Les posem a una cassola amb
una mica d’oli, donem uns quants tombs, perquè s’acabin de beure la seva aigua.
Fregim les gambes a una paella amb un raig
d’oli. Reservem
L’oli que ens ha sobrat i la ceba ratllada ho
afegim a la cassola amb els calamars. Anirem remenant sovint perquè la ceba no
se’ns cremi. Quan la ceba estigui daurada, tirem-hi la cervesa i deixem estovar
encara més els calamars, tapant la cassola.
Una vegada hagi reduït la cervesa, aboquem-hi
una mica d’aigua tèbia. Deixem que cogui tot una estoneta a foc baix, tot
seguit afegim-hi els rovellons. Deixem coure una miqueta més, tapat. Finalment
posem-hi les gambes i salem al nostre gust.
Ja podem emplatar i portar-ho a taula.
Font de la recepta El Llibre Dels Bolets
Ummm que rico¡¡¡ bess
ResponEliminaSi que lo estaba, gracias
EliminaBesos