CROQUETES DE COLIFLOR I MONGETES DE SANTA PAU, AMB BACÓ FUMAT I AMB BULL BLANC





Les croquetes de coliflor (recepta aquí) van tindre molt èxit a casa. Ara les he preparat una mica diferents i també l’hi han agradat molt al Miquel. Repetirem

INGREDIENTS

1/2 coliflor
200 g de mongetes de Santa Pau
150 g de bacó fumat
150 g de bull blanc
2 ous
Farina
Pa ratllat
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt

Separem els ramells del tronc i desestimem la part més gruixuda.

Bullim la coliflor, coberta amb aigua i un polsim de sal. Un cop la coliflor la tinguem cuita, l’escorrem molt bé, pressionant fins perquè deixi anar tot el líquid.

Les mongetes les he comprat ja cuites.

Posem la coliflor i les mongetes en un bol, ho aixafem bé per aconseguir un puré. Rectifiquem de sal si fes falta i una mica de pebre negre molt.

En fem dues parts. A la primera, hi barregem el bacó fumat tallat a daus petits.




A la segona, hi afegim el bull blanc tallat també a daus petits.

Deixem refredar a la nevera. És millor preparar-ho el dia abans de fer les croquetes.

Per preparar-les, agafem porcions de massa, els donem la forma de croquetes, les passem per farina blanca, per ou batut i per pa ratllat.

Fregim en oli abundant, fins que les tinguem enrossides. 


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars