CREMÓS DE CIGRONS AMB OU FERRAT I BOLETS




INGREDIENTS

½ kg de cigrons cuits
150 g de bolets
2 ous
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc molt

Per aquesta preparació els cigrons són comprats cuits i vaig demanar una mica del suc de coure’ls.

Posem a un cassó els cigrons amb la seva aigua per escalfar-los. Quan siguin calents els posem al got de la batedora amb un polsim de sal, un de pebre blanc i una mica del suc, triturem fins que ens quedi un puré una mica consistent, si fes falta podem posar-hi una mica més de l’aigua de cocció.

Saltem els bolets amb una mica d’oli, donem unes voltes, salpebrem i quan s’hagin begut la seva aigua els reservem.

Al moment de porta a taula, emplatem el cremós de cigrons, preparem l’ou ferrat i el posem a sobre, acabem escampant els bolets per sobre de la clara de l’ou, deixant a la vista el rovell.



En Miquel va volgué que li poses a sobre només el rovell sol i cru, que li agrada molt.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars