CREMA DE CARXOFES I ESPINACS AMB FORMATGE




 Una crema molt bona amb productes de temporada que l’he fet moltes vegades peró no tenia la recepta penjada al blog. Doncs aquí la tenim.

 INGREDIENTS

10 carxofes
1 ceba
1 porro
1 manat d’espinacs
150 ml de cervesa rossa
100 g de formatge serrat d’ovella de Mas Farro
150 g de cansalada viada
Oli d’oliva
Farina
Sal
Pebre negre

Pelem la ceba i el porro i els tallem a rodelles. Posem-los a una cassola al foc amb un raig d’oli, perquè s’ofeguin lentament tapats.

Preparem les carxofes, traiem les primeres fulles i deixant 2 cm de tronc. Tallem per la meitat i retirem el plomissol si n’hi ha.

Tallen dues carxofes ben fines, enfarinem-les i fregim-les fins que quedin ben rosses. Les traiem i posem sobre paper absorbent.

La resta les afegim a la cassola amb la ceba, el porro i la cervesa. Deixem-ho reduir 2 minuts.

Cobrim tot el contingut de la cassola amb aigua i deixem coure 5 minuts més a foc mitjà. Salpebrem.

Fregim la cansalada fins que estigui ben cruixent. Reservem sobre paper absorbent.

En una altra cassola amb oli ofeguem els espinacs. Afegim-los a les carxofes i posem-ho a punt de sal. Afegim-hi el formatge i coem 2 minuts, triturem-ho i passem-ho pel colador xines.

Servim la sopa, amb les carxofes cruixents i la cansalada al damunt.



Comentaris

  1. que color más apetitoso el de esa crema, me chifla!!

    ResponElimina
  2. Què bona! El detall de la cansalada és un puntasso.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars