BACALLÀ AMB PEBROTS VERMELLS I EL SEU SUC DE COCCIÓ
2 talls de bacallà dessalat
2 pebrots vermells
1 bitxo
1 gra d’all
Oli d’oliva suau
Escalivem els pebrots al forn a 180 ºC fins que els tinguem rostits i els puguem
pelar.
Esperem que es refredin.
Un cop pelats, els envasem al buit i el coem a
baixa temperatura a 65 ºC, durant 2 hores.
Passat el temps de cocció, refredem la bossa
en un recipient amb aigua i gel.
Triturem la carn dels pebrots fins a aconseguir
un puré llis. Incorporem-hi el seu suc de la cocció. Reservem
A un cassó escalfem l’oli d’oliva, el bitxo i
l’all 55 ºC durant uns 10 minuts. Retirem del foc.
Passats uns minuts, introduïm el bacallà a
l’oli, posem el cassó sobre una planxa que ja tindrem calenta, deixem que es cogui
amb, l’escalfo durant uns quinze minuts però amb el foc apagat.
Retirem els talls amb molt de compte perquè no
s’esmicolin i l’escorrem bé.
Per servir al plat col·loquem una base de puré
de pebrots, que haurem escalfat uns segons al microones.
Hi incorporem el bacallà amb molt de compte i
cap a taula.
El bacallà m'encanta de totes maneres...Aquesta recepta teva ha de ser tota una delícia!
ResponEliminaPetonets,
Olga
És una delícia Olga!!
EliminaPetonets