BACALLÀ AMB PEBROTS VERMELLS I EL SEU SUC DE COCCIÓ



INGREDIENTS

2 talls de bacallà dessalat
2 pebrots vermells
1 bitxo
1 gra d’all
Oli d’oliva suau

Escalivem els pebrots al forn a 180 ºC  fins que els tinguem rostits i els puguem pelar.
Esperem que es refredin.

Un cop pelats, els envasem al buit i el coem a baixa temperatura a 65 ºC, durant 2 hores.

Passat el temps de cocció, refredem la bossa en un recipient amb aigua i gel.

Triturem la carn dels pebrots fins a aconseguir un puré llis. Incorporem-hi el seu suc de la cocció. Reservem

A un cassó escalfem l’oli d’oliva, el bitxo i l’all 55 ºC durant uns 10 minuts. Retirem del foc.

Passats uns minuts, introduïm el bacallà a l’oli, posem el cassó sobre una planxa que ja tindrem calenta, deixem que es cogui amb, l’escalfo durant uns quinze minuts però amb el foc apagat.

Retirem els talls amb molt de compte perquè no s’esmicolin i l’escorrem bé.

Per servir al plat col·loquem una base de puré de pebrots, que haurem escalfat uns segons al microones.

Hi incorporem el bacallà amb molt de compte i cap a taula.

Comentaris

  1. El bacallà m'encanta de totes maneres...Aquesta recepta teva ha de ser tota una delícia!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars