BACALLÀ AMB CARGOLS
Desprès d’uns quants dies de feina ja tenim el
blog renovat i amb molta llum!!!
INGREDIENTS400 g de bacallà dessalat (2 talls)
Un grapat de cargols
1 ceba
1 gra d’all
30 g d’ametlles torrades
30 g de pinyons
1 llesca de pa fregit
2 tomàquets madurs
Oli d’oliva
Sal
Un got d’aigua
Enfarinem el bacallà que ja el tenim remullat,
el fregim i reservem.
Els cargols ja els tindrem bullits i
salpebrats.
En una cassola posem l’oli de fregir el
bacallà que farem servir per sofregir la ceba picada ben fina. Quan la tinguem
daurada, incorporem-hi els tomàquets ratllats, deixem coure uns minuts.
Mentrestant preparem la picada en el morter les
ametlles torrades, els pinyons, l’all i el pa fregit.
Quan la tinguem al punt l’aboquem a la cassola,
posem-hi també, una cullerada de pebre vermell dolç remenem molt be perquè
s’incorporin tots els ingredients, passats uns instants hi afegim l’aigua,
deixem bullir uns deu minuts.
Passat el temps afegim el bacallà i els
cargols i deixem bullir el conjunt durant uns vuit minuts més.
Afegirem la sal al final, un cop hem posat el
bacallà i després de deixar-ho coure una estoneta.
Font de la recepta: Blog Receptes de Bacallà
adaptada al meu gust.
Bonissim,una abraçada.
ResponEliminaMoltes gracies Sandra/Josemaria !!
EliminaPetons
M'agrada el bacallà i m'encanten els cargols. Per mi, un plat excel·lent!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Si agraden els ds ingredients és un plat excelent a casa meva!!
EliminaPetonets
Sión