BACALLÀ AMB CARGOLS





Desprès d’uns quants dies de feina ja tenim el blog renovat i amb molta llum!!!

INGREDIENTS

400 g de bacallà dessalat (2 talls)
Un grapat de cargols
1 ceba
1 gra d’all
30 g d’ametlles torrades
30 g de pinyons
1 llesca de pa fregit
2 tomàquets madurs
Oli d’oliva
Sal
Un got d’aigua

Enfarinem el bacallà que ja el tenim remullat, el fregim i reservem.

Els cargols ja els tindrem bullits i salpebrats.

En una cassola posem l’oli de fregir el bacallà que farem servir per sofregir la ceba picada ben fina. Quan la tinguem daurada, incorporem-hi els tomàquets ratllats, deixem coure uns minuts.

Mentrestant preparem la picada en el morter les ametlles torrades, els pinyons, l’all i el pa fregit.

Quan la tinguem al punt l’aboquem a la cassola, posem-hi també, una cullerada de pebre vermell dolç remenem molt be perquè s’incorporin tots els ingredients, passats uns instants hi afegim l’aigua, deixem bullir uns deu minuts.

Passat el temps afegim el bacallà i els cargols i deixem bullir el conjunt durant uns vuit minuts més.

Afegirem la sal al final, un cop hem posat el bacallà i després de deixar-ho coure una estoneta.

Font de la recepta: Blog Receptes de Bacallà adaptada al meu gust.



Comentaris

  1. M'agrada el bacallà i m'encanten els cargols. Per mi, un plat excel·lent!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si agraden els ds ingredients és un plat excelent a casa meva!!
      Petonets
      Sión

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars