CARXOFES AMB LLONGANISSA




INGREDIENTS

8 carxofes
100 g de llonganissa
1 ceba
1 gra d’all
1 got de cervesa
Sal
Oli d’oliva
1/2 llimona
Aigua
Julivert

Netegem les carxofes, traient-les-hi les fulles de fora i deixant només el cor i les fulles més blanques. Perquè no s’oxidin deixem-les amb aigua i llimona i unes fulles de julivert.

M’agrada fregir-les molt a poc a poc amb un raig d’oli i un got d’aigua. Les deixen fins que gairebé no quedi líquid a la paella i encara estan consistents. Les traiem i reservem.

A la mateixa paella fem un sofregit amb la ceba i l’all tallat ben petit. Quan estigui daurant, posem el got de cervesa i deixem que redueixi.

Després afegim les carxofes i la llonganissa tallada a tires i deixem coure uns cinc minuts més.

Comentaris

  1. wooww!! quin platàs!! m'encanta tot el que porta! m'enduc la recepta amb el teu permís! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queda un conjunt molt i molt bo. M’agrada que el vulguis provar!!!
      Petons

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars