CARXOFES AMB LLONGANISSA
INGREDIENTS
8 carxofes
100 g de llonganissa
1 ceba
1 gra d’all
1 got de cervesa
Sal
Oli d’oliva
1/2 llimona
Aigua
Julivert
1/2 llimona
Aigua
Julivert
Netegem les carxofes, traient-les-hi les
fulles de fora i deixant només el cor i les fulles més blanques. Perquè no s’oxidin
deixem-les amb aigua i llimona i unes fulles de julivert.
M’agrada fregir-les molt a poc a poc amb un
raig d’oli i un got d’aigua. Les deixen fins que gairebé no quedi líquid a la
paella i encara estan consistents. Les traiem i reservem.
A la mateixa paella fem un sofregit amb la
ceba i l’all tallat ben petit. Quan estigui daurant, posem el got de cervesa i
deixem que redueixi.
Després afegim les carxofes i la llonganissa
tallada a tires i deixem coure uns cinc minuts més.
wooww!! quin platàs!! m'encanta tot el que porta! m'enduc la recepta amb el teu permís! petons
ResponEliminaQueda un conjunt molt i molt bo. M’agrada que el vulguis provar!!!
EliminaPetons