BACALLÀ AMB GAMBES I LA SEVA SALSA



INGREDIENTS

2 talls de bacallà
8 gambes
Oli d’oliva
3 grans d’all
1 bitxo de Cayena
Sal

A un cassó amb oli calent a 65º, confitem els alls i el bitxo, quan comencen a enrossir, hi afegim el bacallà (procurant que quedi cobert)  i el deixarem confitant uns deu minuts, el traiem i reservem en calent.

Pelem les gambes i reservem-les a la nevera. Els caps i les pells les posem a una paella amb un raig d’oli, les sufragui’m, mentre les anem aixafant per extreure’n tot els seus sucs. Quan les tinguem enrossides les aboquem a un cassó, les cobrim amb aigua i deixem bulli a foc baix, fins que hagi reduït gairebé la meitat.

Quan tinguem feta la reducció, la passem pel colador xines, empolsinem amb una mica de sal i reservem.

Posem una planxa al foc, unes gotes d’oli i les gambes que courem mentre que emplatem la resta.

Per servir, posem un parell de cullerades de salsa de gambes, a sobre el bacallà i acompanyem amb les gambes.

Comentaris

  1. M'agrada molt el bacalla, amb gambes no l'he fet mai, ho probare te que estar molt bo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si t’agrada el bacallà i les gambes, de ben segur que t’agradarà!!
      Petons

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars