COLLARETS DE BÉ MACERATS AMB ALL I FARIGOLA




El coll de bé preparat així queda molt bo, tant pot ser per una tapa com en aquest cas o amb més quantitat com a plat principal.

INGREDIENTS

9 talls de coll de bé
2 alls
200 g de xampinyons
Oli d’oliva
15 g de vinagre de Xeres
Unes tiges de farigola
Sal
Pebre negre molt

Triturem els alls, la farigola. Barregem aquests ingredients amb un raig d’oli d’oliva i el vinagre.

Posem a un bol els talls de coll de bé i hi aboquem la barreja anterior, remenem i deixem macerar durant unes dues hores.

Mentrestant, netegem els xampinyons, els partim per la meitat i els saltem a una paella amb oli, quan han deixat la seva aigua, els salpebrem i reservem.

Passat el temps, en una paella a foc mitjà, daurem els talls de coll, pels dos costats, quan els tinguem cuits, salpebrem.

Per servir posem els collarets a un plat, acompanyats dels xampinyons.

Comentaris

Entrades populars