CROQUETES DE POLLASTRE ROSTIT



Aquestes croquetes de pollastre rostit son les que preparo més vegades i després de tots aquests anys del blog m’he adonat que encara no les tinc passades. Doncs aquí les tenim, desitjo que us agradin.

INGREDIENTS

1 pollastre
250 g de botifarra
2 cebes
2 tomàquets madurs
1 cap d’alls
1 got de cervesa
½ got d’aigua
Nou moscada
Farina
Sal
Oli d’oliva
Pebre negre

Tallem el pollastre a octaus i el salpebrem.

Posem oli en una cassola i la portem al foc. Qual el tinguem calent, hi posem el pollastre que ja tindrem salpebrat i la botifarra, daurem lleugerament per tots costats les carns.

Quan les tinguem enrossides, hi posem les cebes i els tomàquets, tot tallat a trossos, els cap d’alls el partim per la meitat i també els posem a la cassola, donem unes voltes, afegim la cervesa i l’aigua. Deixem, evapora una mica, Tapem i fem coure a foc lent fins que estigui al nostre gust


Triturem les carns per les croquetes, la posem a una paella, afegim la farina donant-ne unes voltes perquè cogui bé, hi posem un raig de llet, en aquest punt ratllem nou moscada i tornem a remenar perquè quedi tot ben integrat, hi repetim l’operació fins que ens quedi la massa ideal per fer les croquetes i al nostre gust.

Quan tinguem la massa llesta, deixem refredar..A mi m’agrada fer-la un dia per l’altre.

L’endemà que ja la tindrem freda, procedim donant forma a les croquetes, les passem per ou batut i per pa ratllat, les fregim i a gaudir-les.



Comentaris

Entrades populars