AMANIDA DE TALLARINES DE CALAMAR I FAVETES
INGREDIENTS
2 calamars
8 gambes
200 g de faves petites
Fulles d’escarola
Netegem els calamars, les bosses després de
netes les emboliquem i congelem, d’un dia per l’altre. Les potes les he
reservat per una altra preparació.
Quan hàgim de preparar el plat, els calamars
encara congelats, els tallem a tires ben fines, amb la màquina de tallar
embotit, ja tindrem els fideus. Pelem les gambes i reservem el conjunt.
A una olla posem aigua i un polsim de sal,
quan comenci a bullir hi aboquem les favetes, quan torni a bullir, deixem coure
uns dos minuts, les escorem i posem a un bol que tindrem preparat amb uns
glaçons de gel, per parar la cocció. Escorrem i reservem
En una paella posem un raig d’oli, saltem els
fideus de calamar i les gambes pelades. A continuació afegim les favetes i
deixem coure en parell de minuts més. Salpebrem tot el conjunt.
Per servir al plat, posem l’amanida
d’escarola, amb el salta calent per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada