TORRE DE PATATA, AMB LLAGOSTINS I LA SEVA SALSA



INGREDIENTS

3 patates
100 g de pèsols
10 llagostins
Oli d’oliva
Sal

Bullim les patates amb pell, fins que en punxar-les amb la forquilla és quedem a l’olla.

Posem un cassó amb aigua al foc, quan arrenqui el bull, posem un polsim de sal i els pèsols, deixem coure uns quatre minuts, els refresquem amb aigua i gel.

Quan tinguem les patates cuites, les traiem de l’aigua, les pelem i aixafem amb la forquilla, les salem i amanim amb un raig d’oli, continuem aixafant perquè s’integrin bé la sal i l’oli.

Mentrestant hem pelat els llagostins, reservem les pells i els caps per preparar la salsa.
Els llagostins els reservem a la nevera.

A un cassó amb un raig d’oli saltem els caps i pells, aixafant-los amb la forquilla perquè deixin anar tota la seva substància, en aquest punt afegim mig got d’aigua i que coguin a foc molt lent fins que tinguem la salsa espessa.

Al moment abans de servir, a una paella amb unes gotes d’oli, saltem els llagostins que ja tindrem espolsats amb una mica de sal.

Al plat per servir, posem un cercle, l’omplim amb el puré de patates, salsem i escampem per sobre els pèsols i els llagostins.





Comentaris

  1. M'agrada aquesta combinaciò, per lleparse el dits.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Aquest platet és un veritable regal per al paladar.
    La presentació és impecable.

    Una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars