GAMBES AMB PRUNES I CARXOFES
Uns petits mos per anar fent gana tot esperant el dinar de diumenge.
INGREDIENTS
8 gambes
2 carxofes
40 g de prunes seques
Oli d’oliva
Sal
3 cullerades d’aigua
En un recipient posem les prunes i l’aigua,
amb la batedora triturem fins que tinguem un puré espès i homogeni.
Pelem les gambes, trairem-les-hi el budell i
reservem.
Netegem les carxofes reservant el cor,
tallem-los a làmines molt fines.
En una paella, fregim les làmines de carxofa
fins que quedin ben daurades. Les reservem sobre paper de cuina, per retirar
l’oli que puguin portar.
En una planxa, coem les gambes amb un punt de
sal i unes gotes d’oli. Les reservem.
Al plat sobre les gambes, servim una culleradeta
de puré de prunes, a sobre uns encenalls de carxofa i una altra gamba.
Segur que estan molt bons, m'han fet gana.
ResponEliminaPetons.
Sí que estan molt bons i a taula o agraeixen.
EliminaPetons.