POP A L’ALLET
1 paquet de pop cuit i refrigerat de 300 g.
4 grans d’all
1 bitxo caiena.
Oli d'oliva
Sal en escates.
Si hem escollit el pop cuit refrigerat, retirarem el paquet del frigorífic perquè es vagi temperant.
En una paella amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra, tirem els alls pelats i laminats juntament amb el bitxo.
Cuinem a foc mitjà i remenem bé fins que els alls estiguin ben daurats. Només amb fer un moviment de vaivé amb la paella serà suficient.
A continuació, traiem el pop de l'envàs i ei tallem a rodanxes no gaire fines, d1’5 cm de gruix aproximadament.
L’incorporem a la paella i ofeguem uns minuts perquè s'impregni de tots els sabors.
Per acabar, tirem unes escates de sal per sobre i servim.
El millor és servir a la mateixa paella, però també pots enplatar-lo si així ho prefereixes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada