TRUITA DE CLARES D’OU AMB XORIÇ
Una altra truita de clara d’ou. He fet sevir el rovell, per una altra recepta. I en lloc de posar-la al congelador, ha sortit aquesta truita.
INGREDIENTS
2 clares d’ou
50 g de xoriç
Sal
oli d’oliva
Traiem les clares d’ou del congelador una bona estona abans, perquè es descongelin.
Mentrestant tallem a talls primets el xoriç, reservem.
Un cop tinguem la clara d’ou ben descongelada, l’aboquem en un plat afegim una mica de sal i batrem igual que quan hem de fer una truita.
Posem oli en una paella per fer la truita, un cop la tinguem ben batuda l’aboquem a la paella a foc mitja, quan han passat un parell de minuts posem a sobre el xoriç que hem tallat, deixem uns segons.
.Ara girem la truita perquè quedí ben cuita per a la part de sobre, que hem posat el xoriç, és un instant.
Per emplatar, li tornem a donar la volta i bon profit.
(Tot i que mirem la foto i gairebé no se sap el que és la truita o el plat)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada