TRUITA DE CLARES D’OU AMB XORIÇ


Una altra truita de clara d’ou. He fet sevir el rovell, per una altra recepta. I en lloc de posar-la al congelador, ha sortit aquesta truita.

INGREDIENTS

2 clares d’ou

50 g de xoriç

Sal

oli d’oliva

Traiem les clares d’ou del congelador una bona estona abans, perquè es descongelin.

Mentrestant tallem a talls primets el xoriç, reservem.

Un cop tinguem la clara d’ou ben descongelada, l’aboquem en un plat afegim una mica de sal i batrem igual que quan hem de fer una truita.

Posem oli en una paella per fer la truita, un cop la tinguem ben batuda l’aboquem a la paella a foc mitja, quan han passat un parell de minuts posem a sobre el xoriç que hem tallat, deixem uns segons.

.Ara girem la truita perquè quedí ben cuita per a la part de sobre, que hem posat el xoriç, és un instant.

Per emplatar, li tornem a donar la volta i bon profit.

(Tot i que mirem la foto i gairebé no se sap el que és la truita o el plat)


Comentaris

Entrades populars