TRUITA DE CLARES D’OU AMB CONFIT D’ÀNEC ESFILAGARSAT I CEBA
Un altre plat d’aprofitament de clares d’ou, amb un resultat molt bo.
INGREDIENTS
2 clares d’ou
1 bracet de confit d’ànec
Oli del confit
1 ceba tendra
Sal
Traiem les clares d’ou del congelador una bona estona abans, perquè es descongelin.
Mentrestant esfilagarsem la carn del bracet de confit i reservem.
Pelem i ratllem la ceba tendra i la barregem amb la carn del confit, en una paella posem la carn, la ceba i una mica de l’oli del confit, remenem perquè s’integrin els ingredients. Reservem
Un cop tinguem les clares d’ou ben descongelades, les aboquem en un plat afegim una mica de sal i batrem igual que quan hem de fer una truita.
Posem oli en una paella per fer la truita, l’aboquem les clares amb la paella a foc mitja, quan han passat un parell de minuts escampem per sobre el confit amb la ceba que tenim preparat, deixem uns segons.
.Ara girem la truita perquè quedí ben cuita per a la part de sobre, que hem posat el confit és un instant.
Per emplatar, li tornem a donar la volta i bon profit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada