CANELONS DE POLLASTRE ROSTIT I CEPS
10 cuixetes de pollastre
2 cebes
2 tomàquets madurs
1 got de cervesa
½ got d’aigua
Sal
Oli d’oliva
Pebre negre
60 g ceps deshidratats
Pasta de canelons
2 nous de mantega
Llet
Farina
Formatge ratllat
Portem al foc una cassola amb oli, quan el tinguem calent, enrossim per tots costats les cuixetes que ja tindrem salpebrades.
Quan les tinguem enrossides, aboquem a la cassola la ceba que tenim tallada petita, donem unes voltes, afegim els tomàquets també tallats petits, deixem confitar, hi aboquem un got de cervesa i mig d’aigua, deixem que faci xup xup durant uns vint minuts, retirem les cuixes i passem la salsa pel colador xines, tornem a posar-ho tot a la cassola.
Posem a rehidrata els ceps amb aigua una mica tèbia, quan els tinguem en separem una quarta part per a la beixamel i la resta els tallem ben petits per barrejar amb el confit de pollastre.
Retirem la pell i l’os de les cuixes confitades, triturem la carn fins que ens quedi al nostre gust (a mi no m’agrada massa fina). Quan la tinguem llesta l’aboquem a una paella, afegim una nou de mantega, un got de llet, una cullerada sopera de farina i les tres quartes parts dels ceps que tenim tallats petits, salpebrem, barregem fins que ens quedi tot molt ben amalgamat. Reservem
Aquesta recepta esta més bona feta d’un dia per l’altre.
Bullim la pasta dels canalons, i els farcim del preparat que tenim reservat, posant-los a la safata per anar al forn, sobre unes lamines molt fines de mantega. Reservem
Posem una mica de llet al got de la batedora i els ceps que tenim reservats, triturem fins que ens quedin molt fins. Reservem
Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la, però al posar-hi la llet primer posem la que tenim amb els ceps i si en falta afegim de la natural.
Recobrim els canelons, espolsem amb formatge ratllat i gratinem.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada