dimecres, 15 de juliol de 2009

CALAMARS FARCITS A LA MEVA MANERA



Ingredients:
1 kg. calamars petits
250 g. cansalada fumada
1 got de cervesa
oli,
sal i pebre


Comprem els calamars petits, ja que al ser com a aperitiu, són més gustosos.
Els netegem, els treiem les ales i les potes, reservem.
Piquem, les ales, les potes, i la cansalada fumada a trossets petits. Posem oli en una paella, i els saltegem una mica, fins que canvia de color, sense arribar a daurar. I deixem refredar.
Salem molt poquet els cossos, els omplim amb el preparat,i els tanquem amb un escuradents.

Els posem en una paella amb una mica d'oli, a foc lent, hem de donar-lis la volta molt sovint per que no ens explotin.
Quan lis hem donat unes dues voltes, afegim la cervesa, esperem fins que es caramel·litza la salsa. I ja estan llestos per portar a taula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada