dilluns, 28 de setembre de 2009

ESPATLLETES DE CONILL



INGREDIENTS

8 Espatlletes de conill
12 cebetes de platillo
100 g. de bolets al gust
1 dl. d`oli

PER A LA SALSA

6 cullerades de vermut blanc
8 cullerades de fons de carn (ó 2 cullerades de Bovril)
4 cullerades d`oli d`oliva
1 branca de canyella
40 g. de mantega

Per l`oli de canyella, posar en un cassó, part del oli i la canyella, escalfar a foc mínim, deixar refredar.

Netejar i rentar els bolets. Reservar.
Pelem les cebetes. Reservar
Salpebrem les espatlletes, i confitem durant mitja hora en una cassola amb una mica d'oli a foc molt lent.
Passat el temps, afegir els bolets i les cebetes, deixar estofar durant un quart d'hora.
Afegir a les espatlletes, el vermut i reduir a un terç.
Afegir el fons de carn, i deixar-ho cuinar 10 minuts.
Acabar amb l'oli de canyella i la mantega per lligar la salsa

10 comentaris:

  1. molt bó la preparaçió del conill, enhorabona....graçies

    ResponElimina
  2. Hola!!! mira que el conill no m´agrada gaire però veig la foto i miro la teva recepta i penso que en faria un mosset :) petonets

    ResponElimina
  3. El conill a mi m'encanta, però en Kike arrufa el nas. Li ensenyaré la teva recepta i així segur que s'anima. Un plaer visitar-te. Un petó enorme.

    ResponElimina
  4. Aquest conill sembla de festa major !!!
    molt bona aquesta cuinera!!

    ResponElimina
  5. Sion,
    El conill té un gust molt saborós i amb l'acompanyament dels bolets de temporada, el plat ésdevé sensacional. Una abraçada

    ResponElimina
  6. Paco
    La preparació es bona i el plat encara mes
    Gracies

    Mª Jose
    Animat amb aquesta recepta no se li nota el gust al conill. Jejeje.
    Petonets

    La cuina vermella
    A casa passava lo mateix, dons al Miquel no li agradava i desprès d`aquesta recepta, ja en tasta d`altres.
    Gracies per la visita, petons

    Els Peixos
    Esta boníssim. Gracies per la “floreta”
    Una abrasada

    Josep
    Encara que no quedi be per la meva part dir-ho, el plat queda sensacional.
    Una abrasada

    ResponElimina
  7. A casa el conill no ens agrada però la combinació que has fet trobo que ha de ser molt gustosa i que pot quedar molt bé amb pollastre o gall d´indi.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  8. Pilar
    Com molt be dius la combinació no te que se nomes per conill, espero que t’agradi am el pollastre ó gall d´indi
    petonets.

    ResponElimina
  9. El conill no es el meu fort, pero si està guarnit amb bolets, no em puc resistir.
    Gracies per la recepta i felicitas pel blog.

    cocinarenmicasa.blogspot.com

    ResponElimina
  10. A casa també hi havia aquet problema , però després d´aquesta recepta el Miquel o te superat.
    Gracies per visitar-me.

    ResponElimina