dimecres, 23 de setembre de 2009

SARDINES A L’IDIAZÀBAL




INGREDIENTS
8 sardines
4 talls formatge Idiazàbal fumat
farina
1 ou

ACOMPANYAMENT
ensiam
tomàquets cherry
olives negres
ó una amanida al nostre gust

Cuan comprem las sardines demanem que ens treguin l’espina central. Les netegem, d’escates i tripes, posar-les en una safata amb la pell cap avall, les sequem i salem. Posem un tall de formatge damunt d'una sardina i la tapem amb una altra, ha de quedar la pell per la part de fora, i així successivament.
Passar per ou i farina, fregim en abundant oli, després la posem sobre paper absorbent.
Servir acompanyades d'amanida i olives negres, també queda molt be amb esqueixada.

5 comentaris:

  1. Caram , nena quines sardines!!!Així no les habia menjat mai, deu ser d´allò més bo.
    Aprofitem que enacara son molt bones.
    Una abrasada.

    ResponElimina
  2. Quina combinació més bona i més elegant. Et felicitem. Un petó ben fort.

    ResponElimina
  3. M'encanten els dos ingredients principals, quin goig de recepta. Salut!!!!

    ResponElimina
  4. Una manera diferent de menjar sardines. Ha de ser ben bona!

    Fins aviat

    ResponElimina
  5. Els peixos
    Estan molt bones i en aquesta època del any se han de aprofitar.
    Una abrasada.

    La cuina vermella
    Gracies el plat queda d`allò mes maco, i bo.
    Un peto mol fort.

    Olles i Somriures
    El conjunt queda fantàstic.
    Una abrasada.

    Gloria
    Son molt bones i es una manera de menjar-les diferent, com mol be tu dius.
    Petons.

    ResponElimina