dimecres, 2 de setembre de 2009

Bolets de Sant Jordi (Moixernons)




Varem tenir la sort de collir uns quans moixernons o bolets de Sant Jordi, alguns els vaig congelar; fereixin-los amb una mica d`oli, i quan han deixat anar tota l`aigua, es treuen i s’escorren, un cop freds s’ajunten amb el suc i es congelen, així els tenim a punt per un altre menja.
Uns altres als vaig fer com ens els varem menjar a Euskadi, passats per la paella , amb un rovell d`ou cru, i uns cristalls de sal Maldon, estan deliciosos i no perden el seu gust.

4 comentaris:

  1. Mai habia vist els moixernons així, sempre els veig secs i no tenen res a veurè.

    ResponElimina
  2. Es que lo que venen envasat amb el nom de moixernó, en realitat son cama-secs, carreretes,o corretjoles etc, tots son el mateix pro amb diferents noms segons el lloc on es cullen en realitat els moixernons son aquets per això també el nom de bolet de sant Jordi.

    ResponElimina
  3. No saps que es millor trobar-los o menjar-te’ls, la veritat menjar-te’ls je je je je, estaven deliciosos

    ResponElimina