"CANELONS" DE TONYINA
INGREDIENTS
1 llauna de tonyina d’oli
Tomàquet triturat
3 ous
Formatge ratllat
Oli
Sal
Confitem el tomàquet triturat amb una miqueta d’oli.
Mentrestant escorrem molt bé l’oli de la tonyina, la passem a un plat i l'esmicolem molt bé amb una forquilla.
Quan el tomàquet estigui llest hi barregem la tonyina.
Deixatem els ous per fer truita, escalfem una paella petita, perquè ens quedi a la mida d’un canaló, posem unes gotes d’oli, un colleró petit d’ou, enseguida i quan comença a quallar l’ou hi posem una cullerada de tonyina i enrotllem per fer el canaló, donem la volta i el posem a una safata pel forn. Quan els tinguem tots, espolsem una mica de formatge rallat per sobre i cap el forn que ja tindrem preparat amb el gratinador. Uns segons perquè es desfasi el formatge.
Podem servir amb una mica d’amanida. Uns canalons ben diferents.
També es pot fer amb beixamel i gratinats al forn
També els faig de Pita, pròximament detallaré la recepta
Que bonssssss, m'encanta la ideia. Jo ho faig semblant amb espinacs.
ResponEliminaPtns.
Quin plat més ben decorat, quina idea més estupenda. Ens ha encantat. Muac.
ResponEliminaBona tarda. Et torno la visita i aprofito per coneixer el teu blog i fer-me seguidor. Va ser la meva primera trobada i estava una mica despistat amb tanta gent nova. Em va agradar molt. Per mi era tot nou... Ja seguim en contacte.
ResponEliminaUna abraçada.
M'agrada molt la idea, són molt més lleugers que els canelons normals... S'assemblen a unes creps! I el farcit de tomàquet i tonyina m'encanta.
ResponEliminaM'encanten aquests canalons, lleugers i fàcils!!!!
ResponEliminasion, la especialista en hacer canelones es mi hija, ésta receta se la pasaré para que la haga, por que me encanta, cuando se recupere la probaré,ahhhhhhh es que el miércoles de ésta semana me trajo una preciosa nieta....saludos paco
ResponEliminaOriginals i lleugers. Tot plegat una gran idea, ah! i molt ben presentats.
ResponEliminaUna abraçada
Que tal ??
ResponEliminaQuin canalo , més original ..és fet com una truita , oi??
Molt bo té que ser..
conec un habitant del planeta de casa meva, que això li ha d'encantar... me l'apunto
ResponEliminaQue bo que te d’estar aquest plat, a més es surt de lo normal i queden forma atractius.
ResponEliminaPetons Sion i Miquel
que original fer servir truita com a caneló, i a mi la truita de tonyuina m'agrada molt, segur que aquest plat triomfa
ResponEliminaptns
He fet truita de tonyina i canelons de tonyina, però res com el que tu ens presentes.
ResponEliminaM'ha encantat la decoració, i aquesta recepta tan original ha de ser ben bona.
Bon cap de setmana
Una idea genial!! Estic pensant en un munt de farçits!! La decoració es fantàstica! Petons i bon cap de setmana
ResponEliminaSión i Miquel; Un altre manera de fer canelons amb truita -el caneló- i la tunyina -el farciment-sembla facilet i bó, de segur que sí¡¡ :-D Salutacions a tots dos¡¡.
ResponEliminaCarme
ResponEliminaAccepten tots el farcits.
Petons
La cuina vermella
Moltes gracies
Una abraçada
Ricard Sanpere
Moltes gracies. Per nosaltres també va se la primera sortida amb tants blocaires, encara que alguns ja els coneixíem.
Una abraçada
Gemma i Xaro
La avantatja es que so molt fàcils de fe
Petons
Paco
Moltes felicitats a tota la família per la arribada de la preciosa neta.
Quan els provis ja amb diràs
Una abraçada
Josep
Moltes gracies
Una abraçada
Els peixos
Realment es una truita, el nom es com els va “batejar” el meu fill petit
Petonets
St Hilari
Si a algun habitant del planeta li agraden, em dong per satisfeta, jajaja
Una abraçada
Dolorss , Lidia, Margarida, Josepb
Una manera diferent tan dels canelons com de la truita.
Petons
Elvira
El pots farcí del que et vingui de gust, sempre et fan queda be, jejeje
Petons
Hay como me gustan estos canelones, son unos de mis preferidos, marchando una racioncita para Guadalajara, besos, pepa.
ResponEliminaMarchando una de canelones jajaja
ResponEliminagracias i besos