divendres, 15 de gener de 2010

"CANELONS" DE TONYINA


INGREDIENTS

1 llauna de tonyina d’oli
Tomàquet triturat
3 ous
Formatge ratllat
Oli
Sal


Confitem el tomàquet triturat amb una miqueta d’oli.

Mentrestant escorrem molt bé l’oli de la tonyina, la passem a un plat i l'esmicolem molt bé amb una forquilla.

Quan el tomàquet estigui llest hi barregem la tonyina.

Deixatem els ous per fer truita, escalfem una paella petita, perquè ens quedi a la mida d’un canaló, posem unes gotes d’oli, un colleró petit d’ou, enseguida i quan comença a quallar l’ou hi posem una cullerada de tonyina i enrotllem per fer el canaló, donem la volta i el posem a una safata pel forn. Quan els tinguem tots, espolsem una mica de formatge rallat per sobre i cap el forn que ja tindrem preparat amb el gratinador. Uns segons perquè es desfasi el formatge.

Podem servir amb una mica d’amanida. Uns canalons ben diferents.

També es pot fer amb beixamel i gratinats al forn

També els faig de Pita, pròximament detallaré la recepta

17 comentaris:

  1. Que bonssssss, m'encanta la ideia. Jo ho faig semblant amb espinacs.
    Ptns.

    ResponElimina
  2. Quin plat més ben decorat, quina idea més estupenda. Ens ha encantat. Muac.

    ResponElimina
  3. Bona tarda. Et torno la visita i aprofito per coneixer el teu blog i fer-me seguidor. Va ser la meva primera trobada i estava una mica despistat amb tanta gent nova. Em va agradar molt. Per mi era tot nou... Ja seguim en contacte.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. M'agrada molt la idea, són molt més lleugers que els canelons normals... S'assemblen a unes creps! I el farcit de tomàquet i tonyina m'encanta.

    ResponElimina
  5. M'encanten aquests canalons, lleugers i fàcils!!!!

    ResponElimina
  6. sion, la especialista en hacer canelones es mi hija, ésta receta se la pasaré para que la haga, por que me encanta, cuando se recupere la probaré,ahhhhhhh es que el miércoles de ésta semana me trajo una preciosa nieta....saludos paco

    ResponElimina
  7. Originals i lleugers. Tot plegat una gran idea, ah! i molt ben presentats.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Que tal ??
    Quin canalo , més original ..és fet com una truita , oi??
    Molt bo té que ser..

    ResponElimina
  9. conec un habitant del planeta de casa meva, que això li ha d'encantar... me l'apunto

    ResponElimina
  10. Que bo que te d’estar aquest plat, a més es surt de lo normal i queden forma atractius.
    Petons Sion i Miquel

    ResponElimina
  11. que original fer servir truita com a caneló, i a mi la truita de tonyuina m'agrada molt, segur que aquest plat triomfa

    ptns

    ResponElimina
  12. He fet truita de tonyina i canelons de tonyina, però res com el que tu ens presentes.
    M'ha encantat la decoració, i aquesta recepta tan original ha de ser ben bona.
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  13. Una idea genial!! Estic pensant en un munt de farçits!! La decoració es fantàstica! Petons i bon cap de setmana

    ResponElimina
  14. Sión i Miquel; Un altre manera de fer canelons amb truita -el caneló- i la tunyina -el farciment-sembla facilet i bó, de segur que sí¡¡ :-D Salutacions a tots dos¡¡.

    ResponElimina
  15. Carme
    Accepten tots el farcits.
    Petons


    La cuina vermella
    Moltes gracies
    Una abraçada

    Ricard Sanpere
    Moltes gracies. Per nosaltres també va se la primera sortida amb tants blocaires, encara que alguns ja els coneixíem.
    Una abraçada

    Gemma i Xaro
    La avantatja es que so molt fàcils de fe
    Petons

    Paco
    Moltes felicitats a tota la família per la arribada de la preciosa neta.
    Quan els provis ja amb diràs
    Una abraçada

    Josep
    Moltes gracies
    Una abraçada

    Els peixos
    Realment es una truita, el nom es com els va “batejar” el meu fill petit
    Petonets

    St Hilari
    Si a algun habitant del planeta li agraden, em dong per satisfeta, jajaja
    Una abraçada

    Dolorss , Lidia, Margarida, Josepb
    Una manera diferent tan dels canelons com de la truita.
    Petons

    Elvira
    El pots farcí del que et vingui de gust, sempre et fan queda be, jejeje
    Petons

    ResponElimina
  16. Hay como me gustan estos canelones, son unos de mis preferidos, marchando una racioncita para Guadalajara, besos, pepa.

    ResponElimina
  17. Marchando una de canelones jajaja
    gracias i besos

    ResponElimina