CONFIT D’ÀNEC
INGREDIENTS
2 confits d'ànec
2 talls de pinya
1 poma
1 patata
Mantega
Sal
Pebre
Quan comprem confit d’ànec, com que ja és cuit només tenim que donar-li el nostre toc personal. Aquest és el meu.
Pelem una patata i tallem a rodanxes d’un centímetre de gruix, daurem una mica a una paella amb oli. Reservem
Reescalfem el forn a 180ºC. Traiem del seu estoig el confit, i passem tot el contingut a una plata per al forn, empolsem amb una miqueta de pebre, sal no perquè ja en porta, i posem al forn. Si pot ser només amb el ventilador, durant uns set o vuit minuts, passat el temps, posem las patates fent un llit i a sobre els confits d’ànec, acabant de confitar uns deu minuts mes. Reservem
Mentrestant la poma la tallem a tallets petits, i a una paella amb una cullerada de mantega, confitem la poma, que anirem esclafant contínuament amb una forquilla, per aconseguir el puré. Reservem
Els talls de pinya, els passem per pa ratllat i els daurem a una paella amb una boleta petita de mantega, volta i volta. Reservem
Per servir el plat, fem un llit amb las patates i a sobre el confit, al costat la pinya i una cullerada del puré de poma
La pinya i la poma l' hi escau molt bé al confit d' ànec. Molt bona pinta.
ResponEliminaPetons.
Mmmmmmm, aquests confits d'anecs tunejats són una passada :D
ResponEliminaA la botiga d' aquí al poble sempre en tenen de confit d' anec cuit, jo no sabia com fer-lo. M' anoto la teva recepta que ja en compraré per provar-lo!
ResponEliminaEl confit d'ànec és super útil, poca feina i amb moltes possibilitats... Amb pinya i poma trobo que lliga molt ;)
ResponEliminaMe gusta el confit y me gusta tu toque,queda muy fino y sabroso.
ResponEliminaBesets.
Un toc personal que m'encanta per al confit d'ànec!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaLi dona molta alegria
Petonets
Starbase
Moltes gracies
Una abraçada
ANNAFS
So ho probes ja amb diràs
Petonets
Gemma
ResponEliminaTens raó es ràpid i queda bé
Molts petons
Mesilda
Moltes gracies
Molts petons
Dolça
Moltes gracies
Molts petons
Un cop més, el teu toc personal i impecable. A reveure Sión!
ResponEliminaUna opció molt lluïdora per quedar bé i no eternitzar-se a la cuina. Me l'apunte jo també!
ResponEliminaBesets
sóc una fan de l'ànec i aquest es veu deliciós.
ResponEliminapt!
Aquestes dues fruites lliguen molt amb l'ànec. Déu ser realment bo amb aquest toc tan personal!
ResponEliminaUna abraçada
mmmmm el confit m'encanta !!i amb aquesta combinació de poma, pinya i patata deu ser exquisid!! Et felicito per tots els plats que penjes só de gran qualitat i excel·lent presentació
ResponEliminaMercè
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
QuetiB
Amb aquesta calor coses rapidetas i bones.
Petons
*Eva*
Queda bé, si el probes ja amb diràs.
Petons
Margarida
El Miquel amb diu que queda bé jejeje
Petons
El plat blanc
Si el probes ja amb diràs, i moltes gracies
Petons
très chic et délicieux ce confit de canard
ResponEliminaj'aime beaucoup la tranche d'ananas qui l'accompagne
bonne journée
Fa una pinta deliciosa!!! Què bo!!! Salutacions
ResponEliminaFimere
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
Francesc
Moltes gracies
Una abraçada
Un plato de 10!! que cosa más rica te ha quedado.
ResponEliminaun biquño
ES un plat d'aquest que tant m'agraden! té una presencia genial i sense passar-s'hi hores a la cuina!
ResponEliminaM'encanta!
Petonets!
Pilar – Lechuza
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
Laura
Te poca feina que ara amb la calo va força be
Petons