TAPAS X
MUS DE TONYINA
INGREDIENTS
INGREDIENTS
Tonyina amb oli
1 ou
Oli d’oliva
Ous de salmó
Preparar una maionesa al morter amb l`ou i l`oli, a mig lligar-la, anem-hi posant la tonyina esmicolada i escorreguda del seu oli, anem lligant-la i afegint l`oli d`oliva gota a gota fins que estigui tota incorporada i homogènia.
Servim a una safata individual petita, posem-hi una cullerada del preparat i damunt una muntanyeta de ous de salmó, millor negres, acompanyem d’unes torradetes.
1 ou
Oli d’oliva
Ous de salmó
Preparar una maionesa al morter amb l`ou i l`oli, a mig lligar-la, anem-hi posant la tonyina esmicolada i escorreguda del seu oli, anem lligant-la i afegint l`oli d`oliva gota a gota fins que estigui tota incorporada i homogènia.
Servim a una safata individual petita, posem-hi una cullerada del preparat i damunt una muntanyeta de ous de salmó, millor negres, acompanyem d’unes torradetes.
GOTET DE PATATA I PIQUILLOS
INGREDIENTS
INGREDIENTS
Patates
Pebrots del piquillo confitats
Sal
Oli
Pebre negre
A una olla amb aigua, bullim la patata amb la seva pell, fins que al punxar-la no surti de l’aigua.
Pebrots del piquillo confitats
Sal
Oli
Pebre negre
A una olla amb aigua, bullim la patata amb la seva pell, fins que al punxar-la no surti de l’aigua.
Pelem i preparem un puré, salem al nostre gust i hi posem un rajolinet d’oli. Reservem.
Escorrem els pebrots del piquillo del seu oli, triturem molt finament salem al gust i posem a una paella amb unes gotes d’oli d’oliva, donem unes voltes perquè ens agafi una mica d’escalfor.
Servim a un gotet, posant-hi tres quartes parts de puré de patata i la resta del pebrot triturat, una gota d’oli i un polsim molt petit de pebre negre.
Escorrem els pebrots del piquillo del seu oli, triturem molt finament salem al gust i posem a una paella amb unes gotes d’oli d’oliva, donem unes voltes perquè ens agafi una mica d’escalfor.
Servim a un gotet, posant-hi tres quartes parts de puré de patata i la resta del pebrot triturat, una gota d’oli i un polsim molt petit de pebre negre.
Quines bones idees ens aportes! I, a més, amb ingredients gens sofisticats i fàcils de trobar pertot arreu. Una terrasseta a la nit, el millor complement, no creus?
ResponEliminaBesets
Unes tapes que a sobre de bones també son sanes. Trio ambdues.
ResponEliminaPetons.
Boníssimes les dues. Personalment em quedo amb la patata i el piquillo que és una combinació que no he fet mai.
ResponElimina:)
Guarda-me'n una de cada per a mi, m'agraden totes!
ResponEliminaDos propuestas muy buenas y bien presentadas....eso si,yo sin las huevas,no puedo con ellas.
ResponEliminaBesets.
Queti B
ResponEliminaSi senyora a una terrassa i amb una cervesa ben fresca
Petons
La cocinera de Betulo
Moltes gracies, et guardo les dues jejeje
Petons
Starbase
Es una combinació mol gustosa, ja amb diràs
Una abraçada
Visc a la cuina
ResponEliminaJa en tens guardada una de cada
Petons
Fuat Genkal
Moltes gracies
Salutacions
Mesilda
A la teva no li posaré las “huevas” jejeje
Petons
Las dos recetas me gustan y me parecen muy novedosas..
ResponEliminaQue tengas bonita semana
besos
Gaby
Unes tapes més per anotar. Aquests vasets de patata són molt bonics. I la mouse de tunyina ideal per untar torradetes mmm.
ResponEliminaUna ració de cada per mi! Però trobo molt interessant la mousse de tonyina.
ResponEliminaPetons
M'encanten les tapes!....ara vaig a buscar les torradetes i ja vinc...
ResponEliminaUn abraçada,
Unas tapas deliciosas, cuanta creatividad.
ResponEliminaBesos
Que rápida i que bona te que estar, hauré de probar.
ResponEliminaSalut.
Se ven ricas las dos y muy originales. Preciosa la presentación, dan ganas de comerse un poco de una vez.
ResponEliminaUn saludo :0)
Ostres ara per sopar me'n menjaria un de cada!!! i llestos!
ResponEliminaPtnts
Sion,
ResponEliminaExcel·lents aquestes tapes. Molt originals, tot i que quan he vist el títol m'he pensat que era una recepta porno.
Vaya tapitas buenas que te has marcado...la primera me ha dejado más que impresionada...
ResponEliminaBesitos
Gabriela, clavo y canela
ResponEliminaPrueba y veras, muchas gracias
Besos
ANNAFS
Si les probes ja amb diràs
Petonets
Margarida
De tonyina, ten reservo dues, jejeje
Petonets
Sonia – L´Exquisit
Doncs t’espero.
Petonets
Annie
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
Mr.Blogger l971
Si probes ja amb diràs
Salutacions
Mari
Muchas gracias
Besos
Marta
ResponEliminaDoncs tel guardo, jejeje
Molts petons
Josep
Moltes gracies, no he pensat que la X podia aixeca sospites, jejeje
Una abraçada
Goyi
Pruébala i te sorprenderá mas
Besitos
Qué bones i originals!!! apunto les dues per al proper aniversari... que serà el meu!!!
ResponEliminaPetonets
Molt originals, m'ha agradat molt el gotet, crec que el faré aviat!, una abraçada als dos!
ResponEliminaMaryLou
ResponEliminaFelicitats anticipades i que vagi de gust
Petons
Mercè
Moltes gracies
Petons
Una recepta realment molt creativa.
ResponEliminaces tapas sont très tentants et appétissants, parfaits pour la saison
ResponEliminabonne journée
Aquesta desena entrega de tapes, és senzillament deliciosa, tot i aixo jo em quedo amb el gotet.... debilitat personal!!
ResponEliminauna abraçada
Receptas.cat
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
Fimére
Muchas gracias
Besos
StHilari
Seria estrany que fos al reves oi¡¡¡¡¡
Una abraçada