TAPAS IX
VIEIRES ACOMPANYADES
INGREDIENTS
Vieires
Ceps secs
Cansalada fumada
Oli
Mantega
Sal
Pebre negre
Si no trobem vieires fresques, també queda molt be amb les congelades, que ja venen netes i al punt per cuinar.
Netegem els bolets, els posem a hidratar amb aigua una mica tèbia durant una bona estona, (aquesta aigua la podem reservar per un altre preparació, per a un arròs, per posar a un rostit, o el que vulguem).
Passem las vieires per aigua i reservem.
Quan tinguem el bolets a punt, els posem sobre paper de cuina per eixugar l’aigua, els salpebrem i a una paella amb oli els saltegem, quan estiguin llestos, retirem i al mateix oli, enrossim una mica la cansalada fumada tallada a trossos, reservem.
A una altra paella posem uns dauets petits de mantega i unes gotes d’oli (perquè no s`ennegreixi la mantega) salpebrem i saltegem las vieires
Vieires
Ceps secs
Cansalada fumada
Oli
Mantega
Sal
Pebre negre
Si no trobem vieires fresques, també queda molt be amb les congelades, que ja venen netes i al punt per cuinar.
Netegem els bolets, els posem a hidratar amb aigua una mica tèbia durant una bona estona, (aquesta aigua la podem reservar per un altre preparació, per a un arròs, per posar a un rostit, o el que vulguem).
Passem las vieires per aigua i reservem.
Quan tinguem el bolets a punt, els posem sobre paper de cuina per eixugar l’aigua, els salpebrem i a una paella amb oli els saltegem, quan estiguin llestos, retirem i al mateix oli, enrossim una mica la cansalada fumada tallada a trossos, reservem.
A una altra paella posem uns dauets petits de mantega i unes gotes d’oli (perquè no s`ennegreixi la mantega) salpebrem i saltegem las vieires
Al plat posem els bolets i a sobre la cansalada, reguem amb unes gotes del suc que ens a deixat la vieira, i la posem al costat.
Aprofito aquesta recepta per participar al HEM#46
Ui, no sé q m'agrada mes si la vieira o l'acompanyament...molt bona combinació!
ResponEliminaUna abraçada,
Sión,
ResponEliminaEm sembla una gran combinació.
Segur que no en vareu deixar ni una mica, oi?
Salut.
Una passada de tapa, de luxe!
ResponEliminaCoin Sión, quina tapa t'has marcat, per a ser un dimarts, com es nota on son els cales,jajaja. una pinta boníssima.
ResponEliminaMuxuak
Quin luxe de tapa, uns sabors molt encertats.
ResponEliminaPetons.
Riquísimo, todo me gusta mucho.
ResponEliminaBesos
Buen plato se ve rico todo!
ResponEliminaun saludo
Això més que unes tapes és ben bé un primer plat de luxe!
ResponEliminaM'afegeixo al clamor general: sensacional i magnífica tapa!! de luxe!!
ResponEliminaNo sé que prefereixo, si la vieira o l'acompanyament!!! Bé, suposo que la combinació de les dues!!! Un tapa excepcional. Molts petons.
ResponEliminaQuines tapetes més bones que ens presentes
ResponEliminapetons
Fantàstica aquesta tapa , segur que no estàs disposada a fer un bar de tapes?????
ResponEliminaBoníssima havia de ser.
Una abraçada
Pense lo mateix que Xisca....totes les teues receptes y presentacions son de restaurant.
ResponEliminaBesets.
Hola Sión, guapa,
ResponEliminaQuina gana em fas venir amb aquestes tapes que tenim a Fem un mos...Exquisites! :) Aquesta combinació m'ha semblat molt encertada, ains, que bonissíssima, xiqueta ;)
Petonets per tu i en Miquel,
Marina
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaNENA, NO ES POT ENTRAR A LA TEVA CUINA A LES 8 DEL VESPRE I EM LA PANXA BUIDA,...QUINA PASSADA DE PLAT...
I LA PRESENTACIÓ ....SENSE PARAULES ESTIC...ETS LA MILLOR...
MIL PETONETS SUSANNA
Sonia l’Exquisit
ResponEliminaPerquè nomes escollir una cosa? si les dugués estan boníssimes
Petons
Els fogons del pare
No van quedar ni les engrunes
Una abraçada
Visc a la cuina
Moltes gracies
Petons
Rosa
Va ser una tapa de diumenge, durant la setmana verdureta i planxa
Petons
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaLa combinació de sabors queda molt be
Petonets
Annie
Muchas gracias
Besos
Mari’s Cakes
Estaba riquisimo
Besos
Gemma
Es una tapa generosa
Molts petons
Starbase
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
La cuina vermella
Gracies com molt be dieu la combinació es lo millor
Molts petons
Lidia
Moltes gracies
Petons
Xisca
Si fos mes jove m’ho pensaria jejejeje
Molts petons
Mesilda
ResponEliminaDons et dic lo mateix, moltes gracies
Molts petons
Marina
Doncs ja amb sap greu, no era la meva intenció
Molts petons de part dels dos
SUSANNA
Amb sap greu, son las tapes dels diumenges, la resta de la setmana verdureta i planxa
Molts petons
Per al proper pica-pica, ja sé on anar a buscar uns quants suggeriments de primera!
ResponEliminaTot un luxe!
ResponEliminaMuas!
Jo te'l pujo de categoria, de tapa el passo a 1r. plat!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Gloria
ResponEliminaMoltes gracies, sempre seràs ven vinguda
Molts petons
Gemma
Moltes gracies, en Miquel ja em va donar els records, em va saber greu però la feina es la feina.
Petonets
Dolça
Tan serveix per una tapa com per un primer plat
Petonets
voilà ce j'appelle une assiette chic et appétissante, j'aime beaucoup
ResponEliminabonne soirée
No he cuinat mai vieires, i no sabia com fer-ho. M' anoto la teva recepta, i espero poder-la fer amb ceps frescos, que ja se'n començen a trobar!
ResponEliminaAmb aquestes tapetes tan bones, a veure qui és el bonic que segueix un règim com Déu mana!!! Quina temptació més abellidora!!! Salutacions
ResponEliminaFimere
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
ANNAFS
Si probes ja amb diràs, doncs queda molt be com a tapa
Petons
Francesc
Durant la setmana fem regim, però els caps de setmana es impossible ens agraden massa las tapes... jejeje
Una abraçada
Esas vieiras desde luego que son un bocado para las fiestas! Qué rico! Un besito.
ResponEliminaAngie
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
Parece riquísima!!! Felicitaciones por el logro!!! :o)
ResponElimina