TAPAS IX


VIEIRES ACOMPANYADES

INGREDIENTS

Vieires
Ceps secs
Cansalada fumada
Oli
Mantega
Sal
Pebre negre

Si no trobem vieires fresques, també queda molt be amb les congelades, que ja venen netes i al punt per cuinar.

Netegem els bolets, els posem a hidratar amb aigua una mica tèbia durant una bona estona, (aquesta aigua la podem reservar per un altre preparació, per a un arròs, per posar a un rostit, o el que vulguem).

Passem las vieires per aigua i reservem.

Quan tinguem el bolets a punt, els posem sobre paper de cuina per eixugar l’aigua, els salpebrem i a una paella amb oli els saltegem, quan estiguin llestos, retirem i al mateix oli, enrossim una mica la cansalada fumada tallada a trossos, reservem.

A una altra paella posem uns dauets petits de mantega i unes gotes d’oli (perquè no s`ennegreixi la mantega) salpebrem i saltegem las vieires

Al plat posem els bolets i a sobre la cansalada, reguem amb unes gotes del suc que ens a deixat la vieira, i la posem al costat.

Aprofito aquesta recepta per participar al HEM#46
hemc # 46 - delicias para fiestas

Comentaris

  1. Ui, no sé q m'agrada mes si la vieira o l'acompanyament...molt bona combinació!

    Una abraçada,

    ResponElimina
  2. Sión,
    Em sembla una gran combinació.
    Segur que no en vareu deixar ni una mica, oi?
    Salut.

    ResponElimina
  3. Coin Sión, quina tapa t'has marcat, per a ser un dimarts, com es nota on son els cales,jajaja. una pinta boníssima.
    Muxuak

    ResponElimina
  4. Quin luxe de tapa, uns sabors molt encertats.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Riquísimo, todo me gusta mucho.
    Besos

    ResponElimina
  6. Això més que unes tapes és ben bé un primer plat de luxe!

    ResponElimina
  7. M'afegeixo al clamor general: sensacional i magnífica tapa!! de luxe!!

    ResponElimina
  8. No sé que prefereixo, si la vieira o l'acompanyament!!! Bé, suposo que la combinació de les dues!!! Un tapa excepcional. Molts petons.

    ResponElimina
  9. Quines tapetes més bones que ens presentes

    petons

    ResponElimina
  10. Fantàstica aquesta tapa , segur que no estàs disposada a fer un bar de tapes?????

    Boníssima havia de ser.

    Una abraçada

    ResponElimina
  11. Pense lo mateix que Xisca....totes les teues receptes y presentacions son de restaurant.
    Besets.

    ResponElimina
  12. Hola Sión, guapa,
    Quina gana em fas venir amb aquestes tapes que tenim a Fem un mos...Exquisites! :) Aquesta combinació m'ha semblat molt encertada, ains, que bonissíssima, xiqueta ;)
    Petonets per tu i en Miquel,
    Marina

    ResponElimina
  13. HOLA SION, GUAPA TU

    NENA, NO ES POT ENTRAR A LA TEVA CUINA A LES 8 DEL VESPRE I EM LA PANXA BUIDA,...QUINA PASSADA DE PLAT...

    I LA PRESENTACIÓ ....SENSE PARAULES ESTIC...ETS LA MILLOR...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. Sonia l’Exquisit
    Perquè nomes escollir una cosa? si les dugués estan boníssimes
    Petons

    Els fogons del pare
    No van quedar ni les engrunes
    Una abraçada

    Visc a la cuina
    Moltes gracies
    Petons

    Rosa
    Va ser una tapa de diumenge, durant la setmana verdureta i planxa
    Petons

    ResponElimina
  15. LA COCINERA DE BETULO
    La combinació de sabors queda molt be
    Petonets

    Annie
    Muchas gracias
    Besos

    Mari’s Cakes
    Estaba riquisimo
    Besos

    Gemma
    Es una tapa generosa
    Molts petons

    ResponElimina
  16. Starbase
    Moltes gracies
    Una abraçada

    La cuina vermella
    Gracies com molt be dieu la combinació es lo millor
    Molts petons

    Lidia
    Moltes gracies
    Petons

    Xisca
    Si fos mes jove m’ho pensaria jejejeje
    Molts petons

    ResponElimina
  17. Mesilda
    Dons et dic lo mateix, moltes gracies
    Molts petons

    Marina
    Doncs ja amb sap greu, no era la meva intenció
    Molts petons de part dels dos

    SUSANNA
    Amb sap greu, son las tapes dels diumenges, la resta de la setmana verdureta i planxa
    Molts petons

    ResponElimina
  18. Per al proper pica-pica, ja sé on anar a buscar uns quants suggeriments de primera!

    ResponElimina
  19. Jo te'l pujo de categoria, de tapa el passo a 1r. plat!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  20. Gloria
    Moltes gracies, sempre seràs ven vinguda
    Molts petons

    Gemma
    Moltes gracies, en Miquel ja em va donar els records, em va saber greu però la feina es la feina.
    Petonets

    Dolça
    Tan serveix per una tapa com per un primer plat
    Petonets

    ResponElimina
  21. voilà ce j'appelle une assiette chic et appétissante, j'aime beaucoup
    bonne soirée

    ResponElimina
  22. No he cuinat mai vieires, i no sabia com fer-ho. M' anoto la teva recepta, i espero poder-la fer amb ceps frescos, que ja se'n començen a trobar!

    ResponElimina
  23. Amb aquestes tapetes tan bones, a veure qui és el bonic que segueix un règim com Déu mana!!! Quina temptació més abellidora!!! Salutacions

    ResponElimina
  24. Fimere
    Muchas gracias
    Besos

    ANNAFS
    Si probes ja amb diràs, doncs queda molt be com a tapa
    Petons

    Francesc
    Durant la setmana fem regim, però els caps de setmana es impossible ens agraden massa las tapes... jejeje
    Una abraçada

    ResponElimina
  25. Esas vieiras desde luego que son un bocado para las fiestas! Qué rico! Un besito.

    ResponElimina
  26. Parece riquísima!!! Felicitaciones por el logro!!! :o)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars