ENTREPÀ DE VEDELLA AMB FOIE


INGREDIENTS

4 talls de filet
2 talls de fetge gras fresc
250 g cebes de platillo
Oli d’oliva
Sal pebre negre

Pelem les cebes, la meitat las tallem en juliana, la resta les deixem senceres.

A una paella amb un bon raig d’oli, posem a confitar les cebes senceres, molt lentament, quan han canviat de color, afegim les tallades en juliana, salpebrem hi deixem confitar molt bé.

Salpebrem el filet i el fetge gras.

A una planxa que ja tindrem ben calenta, posem una gota d’oli per coure el filet, tomba i tomba o com ens agradi, quan el tinguem llest, reservem.

A la mateixa planxa, posem el fetge gras, però sense posar-hi oli, doncs ja ens en deixarà anar prou.

Per servir, a sota posem la ceba en juliana, un tall de filet, a sobre el fetge gras i l’altre tall de filet a sobre, al costat las cebes senceres.

Comentaris

  1. A la meva dietista li ha donat un tabardillu... heh!!

    M'encanta, es clar. I la dietista ho sap XDD

    ResponElimina
  2. Amb lo que m'agrada el foie deu estar boníssima aquesta vedella.
    Petons

    ResponElimina
  3. el meu marit veia aquest plat i no et queda res jajjaj que bo,petons

    ResponElimina
  4. Buah, aquest entrepà me l'emportaria jo a classe per menjar-me'l davant de tots els meus companys... haha! Ha d'estar de mort. Només puc dir que m'encanta!


    Petonets!

    ResponElimina
  5. a mi me pasa como el Oscar,pero si lo pillo peco incondicionalmente

    ResponElimina
  6. Carai, Sión!! Una recepta carnívora pels qui ens agrada una vedella al punt, un xic sangonosa... però amb foie, això ja són paraules majors! Un plat de festa, vaja... petons

    ResponElimina
  7. Menjar això no és pecat? Quin pecat tan bo!!!! M'encanta....

    Petonets

    ResponElimina
  8. Puc venir a dinar?! Tinc mono de carn!! jejeje
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. Això si que és un entrepà de luxe!! un plat de carn perfecte per les festes!! petosn

    ResponElimina
  10. I el pa??? :)
    Sense el foie, compro ara mateix!

    ResponElimina
  11. Mare de Deu quin entrepa mes bó.
    Besets

    ResponElimina
  12. Vedella i foie, una combinació perfecte!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  13. Apuntat per al diumenge, si és que puc esperar, és clar!

    ResponElimina
  14. Aquest sí que és un segon plat potent!
    Les seves són un magnífic complement.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  15. Starbase
    Doncs a la del Miquel no et dic rés, però un cop de tant en tant no fa mal, hehehehe
    Una abraçada

    Loveforfood
    Thanks
    A kiss

    Anniki
    A mi no m’agrada el foie, però com al Miquel l’encanta de quant en quant li faig
    Petons

    ResponElimina
  16. Programa Quins fogons
    Mai més ben dit lo del “entretall”, hehehehehe
    Petons

    Debuencomeryalgomas
    És lo que li passa al Miquel, ja que l’encanta però no li faig massa sovint.
    Petons

    Marina
    I molts t’odiarien a mort, hehehehehe
    Petons

    ResponElimina
  17. Miquel
    Per això no li faig massa sovint al Miquel
    Una abraçada

    Marina
    Per això nomes el faig per en Miquel
    Molts petons

    Carme.cocinacon sabor
    Tot lo bo és pecat o engreixa, perquè serà???
    Petons

    ResponElimina
  18. Elsfogonsdelabordeta
    Considerat convidada
    Molts petons

    Mesilda
    Si senyora, com aquest no gaires
    Petons

    Roser
    Un plat de festa grossa
    Petons

    ResponElimina
  19. Gemma
    El pa per un altre entrepà, a mi em passa lo mateix, em sobre el foie
    Molts petons

    Orquidea59
    Per els que lis agrada el foie segur que si
    Petons

    Gemma
    Això diuen.
    Petons

    ResponElimina
  20. Visc a la Cuina
    Ep! Que d’això no és pot menjar cada setmana, hehehehehe
    Petons

    Cristina
    Molt potent i calòric
    Petons

    El pare
    Potent, calòric i ben complementat
    Una abraçada

    ResponElimina
  21. Com diem sovint... un dia és un dia!!! boníssim!

    ResponElimina
  22. tentador y contundente,irresistible,abrazos.

    ResponElimina
  23. Fa venir gana només de mirar-lo.... I es el que sempre dic que publiqueu coses senzilles de fer i agradables de menjar. Salut..!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars