PITS DE COLOMÍ AMB CREMA DE BOLETS



INGREDIENTS

4 pits de colomí
10 - 12 rossinyols
Oli d’oliva
Sal Maldon

PER LA CREMA DE BOLETS

100 g rossinyols
100 g llenegues
Oli d’oliva
Crema de llet
Sal
Pebre negre

Preparem la crema de bolets que trobareu aquí.

A una paella amb unes gotes d’oli, salpebrem els pits de colomí que enrossirem una mica per tots costats, al donar-los la primera volta hi posarem els rossinyols, per aconseguir amalgamar tots els sabors,b continuem enrossim fins que tinguem la carn al nostre gust.

Per servir, a un plat fondo posem la crema de bolets, a sobre els pits de colomí acompanyats del rossinyols, espolsem amb sal Maldon.

Aquesta recepta es del llibre Pupilas Gustativas de Dani Albors, amb algunes variacions al meu gust.

Comentaris

  1. quina presentació més maca! i la combinació dels bolets i els colomins ha de quedar bonissima!

    ResponElimina
  2. mmmm... quina delícia! M'encanta el colomí... i, de fet, totes les aus: codorniu, guatlla, faisà... amb la salsa de bolets deu quedar tan bona...! Petons

    ResponElimina
  3. T'ha quedat una foto Mmmm... i la crema de bolets es un acompanyament per molts plats !!

    petonets i bona entrada d'any !!!

    ResponElimina
  4. Que bueno se ve, a mi no me gusta, pero a mi marido le vuelve loco.

    Feliz Año Nuevo.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  5. Quina bona recepta i quins records!
    L'àvia tenia colomins i de tant en tant en menjàvem, aquell dia era festa grossa.
    Per on visc no se'n troba de colomí, i és una llàstima perquè em faria il·lusió de menjar-ne.
    Per quan en tingui ocasió, la recepta queda anotada.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  6. només he menjat colomí amb arròs, a can gaig, i em va semblar formidable; aquests pits han d'estar molt bons!

    ResponElimina
  7. La meva pregunta va directa... :). On compreu o aconseguiu els colomins?.

    Abans a les cases en criaven. Encara a les golfes de casa hi han vestigis d'un gran galliner, amb un cubículs per covar els ous.

    I tenien finestra per sortir a volar...

    Una abraçada.

    ResponElimina
  8. Aquests pechospalomo sí que m'agraden i no els que hi ha a les fires i festes majors XDD

    ResponElimina
  9. Un plat d'aquells per treure's el barret i sorprendre als convidats. Per mi ben rodó!
    Molt bona entrada al 2012!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  10. Fa potser... deixa'm comptar.... uns 30 anys que no menjo colomí!!!
    El meu avi en tenia i de tant en tant ens en regalava alguns, i la meva mare els posava a la paella del diumenge.

    Aprofito per desitjar-vos molt Bon ANY!!!

    ResponElimina
  11. Anirac
    Moltes gracies, la veritat és que lliguen molt bé
    Petons i Molt Bon Any

    Marina
    A nosaltres també i així amb la crema de bolets esta deliciós
    Petons i Molt Bon Any

    Isabel
    Es una crema molt agraïda, que dona cos a molts plats
    Petons i Molt Bon Any

    ResponElimina
  12. Maria Pilar –COCINICA
    Para mi las pechugas tienen que estar muy bien hechas
    Besos y Feliz 2012

    El pare
    Nosaltres de patits no l’havíem menjat mai, però ara a casa el dia de Nadal és obligat per els meus fills fer arròs de colomí.
    Una abraçada i Molt Bon Any

    Manel
    Com a tots no ens agraden els pits de colomí, els que sobren del arròs de Nadal, li faig al Miquel, i aquet any li he fet així, amb les sobres de la crema de bolets que havia sobrat de preparar un altre plat
    Una abraçada i Molt Bon Any

    ResponElimina
  13. Ricar Sampere
    Al mercat de la Boqueria a la parada d’Avinova, tenen tot tipus d’aus i fetge gras.
    Una abraçada i Molt Bon Any

    Starbase
    Com molt be dius aquets pechospalomo, son una mica diferents, hehehehehe
    Una abraçada i Molt Bon Any

    Elsfogonsdelabordeta
    Moltes gracies i que l’any 2012 sigui replet d’alegria també per a vosaltres
    Molts petons

    Margarida
    Con he dit al Pare, de petits no l’havíem menjat mai, però ara a casa el dia de Nadal és obligat per els meus fills fer arròs de colomí, i sempre sobra algun pit per un altre dia.
    Molts petons i Molt Bon Any

    ResponElimina
  14. Amb aquest plat quedes com un senyor!! ...Per cert , la foto molt maca , quina es aquesta flor?

    ResponElimina
  15. Gastronomicón

    Moltes gracies.
    La flor es de gessamí
    Una abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars