dilluns, 11 de juny de 2012

LLAMINERA A LA PAPILLOTA


INGREDIENTS

2 llamineres de porc
Rossinyols o bolets de temporada
Oli
Sal
Pebre
Paper d`alumini

Salpebrem els bolets, (aquests encara els tenia al congelador de la temporada passada), saltejant-los amb una mica d’oli, només fins que comencen a deixar una mica de la seva aigua. Reservem



Tallem les llamineres per la meitat, estenem el paper d’alumini, posem mitja llaminera la salpebrem, i a sobre posem els bolets saltejats i amb el seu oli, tanquem el paper d`alumini fent-li uns plecs per tots els costats, perquè quedi ben tancat i no sens obri quan s’infli per l`acció de la calor, farem el mateix amb les altres meitats de llaminera.




Aquestes estan cuites a la barbacoa, una mitja hora per cada costat, però a casa les podem coure al forn a 220º C. amb el mateix temps de cocció.

23 comentaris:

  1. Uauuu!!! M'agrada aquesta manera de fer el llomillet! i amb bolets de temporada. Ara que tinc carreroles o cama-secs... M'apunto la teva recepta!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fet amb bolets acabats de recollir encara esta més bo
      Petons

      Elimina
  2. Veus que bé! Amb papillota no m'ho havia imaginat mai, deu quedar ben bona amb tots els sucs a dins! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queda molt bo, amb tots els seus sucs i els bolets
      Petons

      Elimina
  3. Ostres, quin luxe poder fer la papillota al foc, jo sempre ho faig al forn, quin remei.
    Mai ho he provat amb llaminera, normalment la faig de peix. Ho provaré ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No he fet mai la papillota de peix i tampoc al forn, en faig amb diferents carns però sempre al foc.
      Petons

      Elimina
  4. bien por estas llaminera en papillot a la brasa
    buena,buena
    bona setmana

    ResponElimina
  5. Que buena idea hacerlo en papillote,debe quedar bien rico y sanito.
    Bessets.

    ResponElimina
  6. Un nou plat per probar a la bbq!!!! ptnts

    ResponElimina
  7. Una manera de cuinar la llaminera ben original!

    ResponElimina
  8. Hola,
    Al forn queden bé, però a la barbacoa... molt millor eh??? Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo així al forn no l’he fet mai, però també deu quedar bona !!!!
      Petons

      Elimina
  9. Quina pinteta que fa, deu haver quedat deliciós.
    Muxu bat

    ResponElimina
  10. Es que no hi res millor que unes bones brasses.
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb unes bones brases tot queda boníssim.
      Petons

      Elimina
  11. Aquesta manera de cuinar amb els seus propis sucs és molt interessat.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  12. Aquesta papillote a la brasa segur que estava molt més bona!

    ResponElimina