LLAMINERA A LA PAPILLOTA
INGREDIENTS
2 llamineres de porc
Rossinyols o bolets de temporadaOli
Sal
Pebre
Paper d`alumini
Salpebrem els bolets, (aquests encara els
tenia al congelador de la temporada passada), saltejant-los amb una mica d’oli,
només fins que comencen a deixar una mica de la seva aigua. Reservem
Tallem les llamineres per la meitat, estenem
el paper d’alumini, posem mitja llaminera la salpebrem, i a sobre posem els
bolets saltejats i amb el seu oli, tanquem el paper d`alumini fent-li uns plecs
per tots els costats, perquè quedi ben tancat i no sens obri quan s’infli per
l`acció de la calor, farem el mateix amb les altres meitats de llaminera.
Aquestes estan cuites a la barbacoa, una mitja
hora per cada costat, però a casa les podem coure al forn a 220º C. amb el
mateix temps de cocció.
Uauuu!!! M'agrada aquesta manera de fer el llomillet! i amb bolets de temporada. Ara que tinc carreroles o cama-secs... M'apunto la teva recepta!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Fet amb bolets acabats de recollir encara esta més bo
EliminaPetons
Veus que bé! Amb papillota no m'ho havia imaginat mai, deu quedar ben bona amb tots els sucs a dins! Petons
ResponEliminaQueda molt bo, amb tots els seus sucs i els bolets
EliminaPetons
Ostres, quin luxe poder fer la papillota al foc, jo sempre ho faig al forn, quin remei.
ResponEliminaMai ho he provat amb llaminera, normalment la faig de peix. Ho provaré ;)
No he fet mai la papillota de peix i tampoc al forn, en faig amb diferents carns però sempre al foc.
EliminaPetons
bien por estas llaminera en papillot a la brasa
ResponEliminabuena,buena
bona setmana
Moltes gracies
EliminaUna abraçada
Que buena idea hacerlo en papillote,debe quedar bien rico y sanito.
ResponEliminaBessets.
Queda molt melosa i bona
EliminaPetons
Un nou plat per probar a la bbq!!!! ptnts
ResponEliminaSi el proves ja amb diràs
EliminaPetons
Una manera de cuinar la llaminera ben original!
ResponEliminaI molt sana!!!
EliminaPetons
Hola,
ResponEliminaAl forn queden bé, però a la barbacoa... molt millor eh??? Petons
Jo així al forn no l’he fet mai, però també deu quedar bona !!!!
EliminaPetons
Quina pinteta que fa, deu haver quedat deliciós.
ResponEliminaMuxu bat
Si que queda molt bona
EliminaPetons
Es que no hi res millor que unes bones brasses.
ResponEliminaPetonets.
Amb unes bones brases tot queda boníssim.
EliminaPetons
Aquesta manera de cuinar amb els seus propis sucs és molt interessat.
ResponEliminaUna abraçada.
I amb un resultat molt bo
EliminaUna abraçada
Aquesta papillote a la brasa segur que estava molt més bona!
ResponElimina