PATÉ AMB UN TOC FUMAT




INGREDIENTS

800 g de bacó fumat a talls
360 g de fetges de pollastre
3 ous
2 cullerades soperes de pa ratllat
Sal
Pebre negre

Traiem la pell al bacó, en reservem quatre talls sencers, vuit talls els tallem una mica irregulars i la resta els espolsem amb una mica de pebre, i els triturem amb el turmix. Reservem a un bol.

Els fetges, els tallem a trossos, salpebrem i també els triturem, els afegim al bol.

Trenquem els ous a un plat, els espolsem amb una mica de sal i també els aboquem al bol. Rectifiquem amb un polsim de pebre, remenem molt bé tot el conjunt perquè tots els ingredients quedin molt ben incorporats, aquest es el punt al que hi afegirem els talls una mica irregulars que tenim reservats, donem unes voltes i ja el tindrem llest.

Dels talls de bacó que tenim reservats sencers, en posem dos un al costat del altre al fons del motlle, llavors aboquem tot el preparat i a sobre posem els altres dos talls, posar-lo a una safata per coureu al bany Maria.

Preescalfem el forn a 180º C, posem la safata, deixem coure durant uns quaranta-cinc minuts o fins que creiem que esta llest.




Quan el tinguem cuit i fred, podem tallar-lo a talls de la mida que vulguem i els podem congelar cadascun per separat, en tindrem per varies menjades, nomes tindrem que treure’ls del congelador i passar-los a la nevera el dia abans.

Molt bo acompanyat d’unes torrades.


Comentaris

  1. oh, ha de quedar un pate diferent, amb el toc de fumat... I sobretot, molt mes facil de fer que el que ens va ensenya en Pep Nogue.
    Per ara ha de ser genial, per un sopar informal estiuenc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es molt fàcil de fer i ara per aquest temps sempre va ve tenir-ne al congelador preparat.
      Petons

      Elimina
  2. Un pate delicioso.Me llevo tu receta. Besos y buen fin de semana.

    ResponElimina
  3. Sión i Miquel; I molt casolà¡¡
    Que vagi de gust Miquel i Sión¡¡ :-D ;-D

    ResponElimina
  4. Aquest el provo segur...que fàcil!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Sembla sencill de fer aquest paté i té una pinta estupenda. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es molt fàcil de preparar, i queda molt bo
      Una abraçada

      Elimina
  6. Que senzill, i ha de ser ben bo!!!
    petonets

    ResponElimina
  7. bueno seguro y con el toque fumat mas
    bona setmana

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars